Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba plotu - nutnost územního plánu?

Od: vrabcanda* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám pozemek, který se nenachází v zastavitelným území obce a chci si ho oplotit. Byl jsem na stavebním úřadě, kde mi bylo řečeno, že dokavaď nebude pozemek v územním plánu, nesmím si ho oplotit. Podotýkám, že by se jednalo o jednoduchý plot - dřevěné kůly a pletivo do 150 cm. Co si o tom myslíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co je to za pozemek? Je to součást pole? Jako co je tento pozemek využíván?

vrabcanda*
hodnocení

Jsou to tři parcely. Dvě jsou v katastru vedeny jako ostatní plocha a třetí jako orná půda. Už druhým rokem to mám jako zahradu, jezeďáci už tam neořou. Je to na okraji obce a částěčně to zasahuje i do intravelánu obce. Nenachází se na něm žádná stavba.

mkat*
hodnocení

0x

Je to vo vasom vlastnictve?Pokial ano tak by to nemal byt problem,ale pokial nie tak neviempreco si to chcete oplotit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]