Dobrý večer, přemýšlím o AKU vysavači do bazénu, ale recenze jsou rozporuplné. Máte někdo? Je to funkční na takový ten jemný kal usazený po vločkování? Mám klasickou kartušovou filtraci, mě stačí, vodu mám krásnou, ale pro vysávání potřebuji nějakou externí sílu, na to je slabá.
Zásadní je výkonná písková filtrace. Pak u bazénu, kde doteď stačila kartušová, nebude potřeba aku vysavač.
tj
A tohle moudro se bere zase odkaď? Vždy vám do bazénu napadá nějaký bordel, leda byste ho měl doma, což trošku postrádá smysl, když člověk se chce koupat venku, užívat si, pít, grilovat, protože je teplo a hezky. Písková filtrace odstraní bordel, který plave ve vodě, ale ne to, co spadne na dno a na to slouží právě ten vysavač.
Na ty aku je to vážně rozporuplné. Možná bych šel do jistoty a koupil klasiku. Elektriku určitě dotáhnete, vždyť se neluxuje dno denně. Táta koupil automatický vysavač. Prostě to dá na dno, pustí a on mu to dno sám pomalu vyluxuje. Výhodou je, že u toho nemusí stát. Jde si dělat svoje věci, pak se vrátí a je čisto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.