Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik by asi stála výměna střechy o rozmeru 100m2 do ačka. Pálené tašky budeme mít vlastní, odvoz zajistíme taky sami, potřebujeme aby nám sundali starý tašky a dali nový, nový latě, kontralatě a folie. Kolik by přibližně stála práce včetně potřebného materiálu (latě, kontralatě, folie a další kromě tašek.)
to je hezké, definujte slovo "výměna"
to máte sundat, , srovnat trámy, folii (od 10Kč do 80Kč)...budou impregnované latě? rozměr latí?
doporučím, pozvěte firmy a porovnejte nabídku. Upozorním, že levné firmy nedají folii tak jak nařizují předpisy, aby byli levnější, Třeba okapnice u zlabu je klidně za 100Kč metr...
Nedávno jsme to dělali. Patrový dům do L střecha cca 270m2. Vyrovnání krovů, impregnace proti škůdcům , paropropustná fólie, glazované tašky Tondach, okraje tvarovými taškami, sněhové zábrany po celé ploše, plech okapy v barvě krytiny Vyšlo to cca 1560kč/m2. Musíte si poptat více firem a porovnat. Pozor, ověřte si také jejich reference-něco co již dělali zatelefonováním jejich zákazníkovi (měli by Vám dát kontakt) a potom vše co si přejete ať dají do smlouvy! O smlouvě se s někým pokud to neznáte poraďte.
Slunce v duši přeje Vorel
Na chalupě 18x9 metrů teď střechu měníme a vychází nám na nějakých 400 000. Záleží na mnoha a mnoha faktorech, jako jsou např.: tvar střechy, typ střechy, typ krytiny, zateplení/nezateplení, okapy, někdy stavba věnce, nádstavba, střešní okna, demontáž staré střechy aj... Pozvěte si 3-4 firmy nebo šikovné tesaře kteří v tomhle podnikají a nechte si vyrobit kalkulace, dělají to zdarma, nebo za směšný poplatek a pak budete přesně vědět na čem stojíte Přeji hezký den
pokud vám to pomůže napíšu vám výpis z mojí kalkulace ceny bez DPH za m 2 demontáž krytiny 50,demontáž latí 30,montáž folie 32,montáž latí a kontralatí 40,montáž krytiny 80,montáž hřebene za1 m 85,ptom musíte připočítat tzv přesun hmot tzn dopravu krytiny na střech u mne za cca 125 m2 4 000 Kč,no a ceny za materiál kontaktní folie 42,latě mořené 5/4 15Kč/m ,spoj.mater.na celou střechu jsem měl 1500 Kč toto jsou ceny za které mi to dělali odborníci v minulém roce ještě musíte připočítat různé větrací mřížky větrání hřebene nevím jestli budete mít krajové tašky nebo budete plechovat okřídlí potom ty okapničky,v letošní roce jsem dělal sám střechu nějakých 50 m2 a už vím že latě se dají koupit levněji o hřebíkách nemluvě no a ceny za práci to je kapitola sama pro sebe ale to věřím že jsou určitě ještě dražší firmy ale zas na druhou stranu každý nevydrží dělat ve výškách a v tomhle horku to taky není med přeju vím vám štastnou ruku při výběru
Děkuji za odpvědi. Nechtěla jsem to psát, ale bydlím v Německu a chtěla jsem porovnat ceny s Českem. Jde mi o to jestli by mě to vyšlo výrazně levněji když bych si přizvala Českou firmu, tedy pokud by o to měl vůbec někdo zájem, přece jenom je to dálka. Samozřejmě tašky bysme museli mít vlastní. Ale teď jsme dostali leták se speciální nabídkou od německé pokrývačské firmy. Nabízí pokládku včetně materiálu, odstranění původní krytiny, nové laťování, foliování, lešení a odvozu odpadu, buď za 29EUR za m2 (kolem 755Kč) - to zahrnuje betonový tašky Braas nebo Heidelberger. Nebo za 33EUR za m2 (kolem 860Kč) kolem to zahrnuje pálené tašky Eisenberger E32 nebo E20.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.