Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bidetová sprška s hadicí - používáte - máte zkušenosti?

Od: biden odpovědí: 18 změna:

Používáte? Co si o tom myslíte?

Kolik stojí budetová sprcha u WC?

Tip na něco levnýho? Existuje sprch. hadice s 3/4 přírubou?

Mám v záměru vyměnit kulový roháček WC za vřetenový, a tak tam dám asi rovnou pračko/myčkový kombi roháček za 176, ale ten má druhý výstup 3/4 a ne 1/2 jak potřebuji (to mají všechny sprchy v 1/2). Takže klasickou sprchu bych musel redukovat z 3/4 na 1/2"tímhle: triker.cz/... za 38,- ale to se musí napakovat a vypadá to dost blbě (raději bych to samé v chromu anebo rovnou profi řešení ale aby nestálo ranec).

Zajímá mě profesionální řešení, odkazy na něj a kolik to stojí (v tom trikeru jsem našel spršky za 2300 :)), zkušenosti jestli využíváte či byste chtěli bidet a nějaký odkazy...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

000
hodnocení

2x

Hlavně si vybrat dobrou hlavici ze které po uzavření nekape voda vyměnil jsem dvě než jsem spokojený kupodivu nekape z Ali

re4zon
hodnocení

0x
A to resis bidet nebo hadici na napusteni kyblu? K bidetu patri baterie, asi uplne nechces aby ti tekla jenom studena voda..
biden
hodnocení

studena nevadi neresim. Primarne to bude na vosprchovani howen v hajzlu, končit to bude nějakou sprchou s tryskou

Ale pokud máš odkazy na nějaký ultra levný v Termostatický baterie do bidetů sem s nimi.

biden
hodnocení

temu.com/...

Tady se mi nelíbí, že to nejspíš bude všechno plastový, a jak dlouho vydrží ty kulaky? Tomu bych zase musel koupit novou hadici k kombíků, vystup tam nejspíš bude 1/2"na obouch výtocích

Já to chci nafurt už. Kulový ventily jsou ku zlo sti... Říkal jsem si že klasický vřetenový dvojitý Roháček bude už nafurt než kulový sra...

re4zon
No jestli ti staci studena, tak tam klidne dej ten rohacek a pak redukci na sprchu v chromu, normalne se prodava.

hodnocení

0x

Především dvojventil, ne kombiventil. A je jedno jestli vřetenový nebo kulový.Vodní kámen zanese všechno. Každý 3 měsíce protočit!

Bidetová sprška s hadicí - používáte - máte zkušenosti?
biden
hodnocení

Kombi jakože je K kombíků záchodu i k sprše :) Takže kombinovaný ;) Odkaz za 179 Kč mám v prvním dotazu nahoře.

Tohle co posíláte je moc velký, a stejně to vyžaduje redukci zase na záchod, z 1/2 na 3 / 8"

Tyhle pakovky budou asi keramických, i když u Číňana bych tomu moc nevěřil, ale kulový ventily rohový i jiný se zadírají a propouštějí, To přece dobře víte! Nebo ne? Možná když máte filtr a nové plastové trubky, tak ne...

Pravda, vřetenkový zahradní - zase může protékat vřeténko, ale to se dá snadno opravit.

hodnocení

0x
Koupil jsem u Vietnamců za 69 i s hadicí. Průchozí T ventil v uni hobby byl dražší, ale co se dá dělat. Jinak na alíku je také nepřeberné množství. Jsem nadmíru spokojený a kdo tvrdí, že potřebuje teplou vodu, tak nepotřebuje. Jen pozor, ventil se musí po každém použití uzavřít, protože sprchová hadice není dělaná na stálý tlak.
unihobby.cz/...
biden
hodnocení

Myslíš spršku s hadicí za 69 od vieta? Jakože s nějakým čudlíkem? Na vypnutí zapnutí? A mají také nastavitelné trysky?

Jo že se bejvák Vytopil pár lidem, protože nevypínali, to už jsem slyšel, těžko říct jestli existuje spr.hadice Dělená na stálý tlak 5 barů?

Ten T ventil Je dražší než ten mnou odkázaný hnedka v prvním příspěvku za 179 kde jsou dva ventily v jednom.

Ještě jsi musel zakoupit tu obrácenou redukci 3/4 na sprchovou hadici 1/2" že? Už to mám od Poláků objednaný ...

Vypadá stejně jako tahle
temu.com/...
Ten pruchozi ventil stál v té době 130kc.
Nebo tahle bez hadice
temu.com/...
Jo tu redukci ještě jsem kupoval s tím ventilem, to byla cena těch 129 tuším celkem v té době.

jm
hodnocení

0x
Mám už druhou variantu tohoto typu
siko.cz/...
Spokojená je celá rodina.
biden
hodnocení

Zajímavý, nezebe to? Ta první varianta už dosloužila? To má životnost tak 5 let ne?

Kolik cm měří u vás doma nejvyšší člen?

Mám obavy, že právě tudyma padá dolů to hnědý:

Bidetová sprška s hadicí - používáte - máte zkušenosti? #2

jm
80-180 cm v rodině, studená nevadí, osvěží. Existuje i možnost zapojení teplé a studené s nastavením, ale to jsem nechtěl. Opařit si zadek by bylo horší.
Hovno leze dolů, ale i kdyby, sprška se v jednom provedení rovnou oplachuje. Ta výdrž prvního byla cca 6 let, ulomil se čudlík na vodu... Protočil se plast na kohoutku. Druhá je 5 let bez poškození.
Problém možná je pouze s poklopem WC, protože ten je instalován na sprše a nesedí tak po celé ploše mísy. Takže jsem svou váhou postupně sedací plochu zlomil.
Ta cast oznacena cervebou elipsou ve fotce, ze by mela byt oznackovana tim "hnedym"? Tak si snad o par cm poposednes dopredu ne? To je problem nebo co?
st

180 cm je docela malo, co kdyz najemnik ma 190?

A na jakou diru to strika? Ja ze jine modely maji 2 trysky, jednu na holcici diru a druhou na prdel:

vi.aliexpress.com/... A docela dobra cena co myslite?

Ale ze tonema podlozku, aby se prkynko nezlomilo, to teda :(

biden
hodnocení

Tak přece existuje 1/2 na 3/8 + 1/2 - ale kulový a v CZ asi nesehnatelne: valvulasarco.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]