Nejste přihlášen/a.
Jen jestli ho rychle seženeš, abys nebyl 7 - 14 dní bez vody... Havárky jsou za velký příplatek. Raději si proto po zjišťuj předem, jestli máš někoho k záchraně v dostatečně krátké vyhovující době uďo.
Potřebuješ taky vhodný nářadí. Vhodný stavitelný klíče vhodných velikostí, nevím jestli chceš dát pár 1000 za dvě různý velikosti Knipex kleští , možná i vhodnou pilku na odříznutí toho dřeva co ti tam bude překážet, možná také prodloužení, a zejména tu myčku, aby pak nebyl problém tam namontovat širokou hadici s aquastopem.
určitě si to také potřebuješ zkusit nasucho bez těsnicí nitě jak to finalně natočit, abys neuviznul v poloze, kde se budeš muset vracet... Určitě bych to montoval až po nebo při instalaci myčky aby bylo hned možno nasměrovat - eliminuje to poté zalomené hadice a následné havárie
Počítej s tím, že je určitá nenulová pravděpodobnost, že se ti to napoprvé nepovede dokonale a nebudeš vědět jak dál anebo se to bude muset předělat, protože to bude někde sáknout ...
howgh!
Všimni si, že je první a druhá fotka vůbec nesouhlasí, nejde o stejné místo...
Hadice do dřezu by se také neměla ničeho, natož zdi, dotýkat.
No jo, to prkno je 0,5 m ode zdi mas recht.
Takhle, člověk bude mít tendenci ušetřit, bohatý člověk s tím nebude chtít ztrácet čas a zavola odborníka.
Vyřešeno
já se to naučil, protože jsem nebyl bohatý a protože jsem toho využil na dalších 8 nemovitostech a desitky zavitu a mnoho baleni loctitu spotreboval.
Ale abych se, s poznáním co mám dnes, to zpětně rozhodl učit kvůli jedné nemovitosti a jedné myčce, pořizoval všechno to vybavení, tak to ani omylem. to se normálně prům. člověku nevyplatí.
A vyuzije to naradi jinde? A stoji ti za to to riziko ze se neco zvrtne? A hlavne - budes schanet kdyz se to ucis na 10x
Pak teprve poznas proc je remesnik (to ja nejsem) tak drahy, protoze priprava je casto delsi nez vykon pulhodiny
A souhlasim ze nekteri maji nesmyslny ceny, Ale kdyz si da fotku s poptavkou "pripojit mycku" na nejremeslnici nebo hodinovymu manzelovi, tak prace nebude drazsi nez litr + material a nejaka doprava (100 az 500 podle toho v jake dire bydli). Cenu domluvit pro sichr predem.
Ale havarka, az tam da koudel a hne se to ve zdi (nevime co tam je) to muze byt taky za 10000,- plus doprava A ludek to na tuto za pul hodiny neudela i kdyby slo vsechno hladce.
A zapoměl jste na variantu že povolí nějaký další závit ve zdi,praskne kolínko,...
Stalo se mi párkrát, že z jednoducké výměny ventilu byla rekonstrukce vody v baráku
Nejde.
Z beznyho rohacku jde 3/8. Vcetne tech co tam ma!
Tohle muze pouzit pouze na rohacek pro pracku, tam je 3/4. Takze pak muze mit na pracku+mycku. Jinak bohuzel. Nic jako 3/8 vstup a 3/8 vystup + 3/4 vystup neznam a asi neexistuje
Dobre vedet...
Navic je to na zavlahy a kulak - nebude to za chvilu tesnit. Do bytu jedine vretenovy = a 1x za 2 roky protocit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.