Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má oprávnění zaplombovat plynoměr

Od: plynomer® odpovědí: 3 změna:

Má firma, která provádí opravy vedení plynu v BD oprávnění zaplombovat plynoměr umístěný v bytě? Musí nám odmontovat i plynoměr a měnit trubky k plynoměru a řekli nám, že plynoměr znovu zaplombují. Má takové firma oprávnění k tomu, aby mohla znovu plynoměr zaplombovat anebo to musí provést pouze distributor plynu? Prosím pouze o odpovědi těch, kteří skutečně ví, jak to je.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není to sice vaše věc, ale té firmy. Pokud se vám to nezdá, kontaktujte vašeho dodavatele plynu (potažmo majitele plynoměru).

Distributor plynu může mít ty práce , včetně demontáže a montáže plynoměru u té soukromé odborné firmy odjednané jako subdodávku. Včetně montáže, revize a plombování. Takže se jich zeptat, pro koho to dělají, kdo to platí. Jestli distributor plynu, tak to bude asi v pořádku.

dong
hodnocení

0x

Informuj se na distribuci, třeba www.gasnet.cz nebo kde spadáš!

Jak proboha my můžem vědět, jaké smlouvy pane anonym má váš řemeslník s vaší distribuci? :) A to i kdybych seděl v Brně na gas netu, Tak si pro mě anonym :)

Lidi kde jste byli, když vám pán bůh rozdával rozum? Hlavně já bych to asi vůbec neřešil kdyby mi někdo dělal opravu, Rozhodně to nemůžu dělat automaticky, musí to mít nahlášené na distribuci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]