Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takové ztracené bednění
Problém mám v tom, že na koncích potřebuji (udělat pilíř 400x400) dát dvě ty "cihly"vedle sebe a v druhé řadě je převázat. Jenže délka 400mm se nedělaá a když dám délku 500 tak ten beton vyteče jelikož tam budou 10cm díry. Jak se to dělá? Díky
Asi to uřizneš a daš dirou k sobě ne? Pokud by šlo o zeď. Anebo tu dělenou nedáš až úplně nakonec, ale je vmáčknout někde mezi.
Ale pilíř? Tak to mužeš dělat z toho co máš. 50x40 a ne 40 x 40 když nemáš...
Děkuji za reakci.
Sloupek ne pilíř, omlouvám se.
Jinak to mě taky napadlo ale když to říznu tak ztratí celý základ v krajích požadovanou pevnost, ne? Na sloupcích bude zavěšená železná brána.
Jinak tu dělenou musím dátna konec, základ pro stěnu bude jen těch 200mm na šířku, jen kraje 400mmx400mm
Mě by hlavně nebavilo to řezat a udělal bych to z toho, co je k dispozici. Těch 10 cm tě asi nezabije. Anebo si sehnal 40 x 40 jiste existuje : stavebninycerny.cz/...
KB- tvárnice bednící Z-40 39x39x19cm KB-BLOK
KB- tvárnice bednící Z-40 39x39x19cm KB-BLOK.
Betonová tvarovka pro ztracené bednění je určená na stavbu základů (jímek, sklepů) bez použití bednění.
pevnost to po vylití a zaarmování roxorama neztratí ani když to uřežež
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.