Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyčištění bazénu - zelená voda po zimě

Od: sew odpovědí: 4 změna:
Zdravíčko! Poprvé jsem nechal vodu bazénu přes zimu. Asi půlku, po vstup filtrace.
No samozřejmě je zelená jak v rybníku. Myslíte, že to vyčistím nebo ji mám vypustit? Jak to děláte vy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím, že zelená není voda, ale bazén. První srovnat pH, pak šoková dávka chloru a pak čištění. Ze stěn tomu musíte pomoc. My vždycky po 24h máme krásnou vodu. Nejhorší je vybrat ten nepořádek.

hodnocení

0x

Vyčerpat, vyluxovat správným vysavačem, vyčistit a nově napustit.

Tak jsem to udělal já s manželkou, která se soustředila na proužky na stěnách bazénu.

Asi nejlepší řešení*palec2*

belus
hodnocení

0x

Zdravicko,

ja asi 10 rokov nechavam vodu v bazene.Ked je zelena,( zive riasy )alebo hneda ( uz mrtve riasy ),dam savo,chlor a potom modru skalicu,vlockovac a vysavac. Precitajte na nete. Dajte do vyhladavaca " modra skalica do bazena " je tam toho velmi vela. Len pozor na mnozstvo ! Hodne zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]