Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce podlahy

Od: nickslotter odpovědí: 4 změna:
Zdravím chlapi,
mám v planu rekonstrukci, premyslim o skladbě podlahy. Liaporem srovnam nerovnosti do 3cm, pak bych chtel dát buď OSB ve dvou vrstvách, rigistabill E25 nebo napr. Hobru. Co byste doporucili? Následně treba starlon a vinyl.
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučil bych dát si ještě dvě piva, pak zaplatit a nejlépe zapomenout na podlahu nebo udělat někým, kdo to umí. Takhle jen moc přemýšlíte *smich*

nickslotter
hodnocení

Dik za radu, opravdu jsem nestal o odpoved od arogantniho debila, ktery musi vsem ukazovat titul, protože ma zrejme male prirozeni...dam si teda na tebe Giorgio brindisi

hodnocení

0x

Ale to jsme přeci již (vy)řešili v jiných Vaších dotazech.

hodnocení

0x

Jen moje mnohokrat overena zkusenost: Cokoli skladaneho (jako plovoucka vinyl parkety aj..) stoji za ..., tj. se muze vzdy casem zase samo rozkladat ...

Na OSB nebo Hobru (ja bych eventuelne uvazoval i o korku), dat pak jen PVC Lino - vyber je siroky od extra mekkych do extra pevnych (napr. A1 LONG LIFE PRO MASTER X) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]