Nejste přihlášen/a.
Divný.V Brně 2+0 a budou mi letos vracet 11 740,-.Loni jsem 3000 doplácel.Zálohy taky neřeším-jsou stejný.Ale je to topení a teplá voda.
Skvělý, ale o ceně vašeho tepla jste nenapsal ani slovo, takže kolik to vychází v přepočtu na měsíc? 2000 jako u něj nebo 400 jako u mě? A také jste nenapsal nic o podlahové ploše.
navíc Brno, to jejich, tam je tepleji
tdi nebo jak se neregistrovanej píšeš:
obytná plocha 72 m2 ,jedna osoba+kocour,zálohy teplo 1267,- , teplá voda 910,-.V zatepleným baráku celkem dvacet šest bytů.Dodavatel Teplárny Brno.Podkrový páté patro.Ještě něco chceš vědět?
Proč by to nemělo být reálné? Máte měřidla na radiátorech? Je to jen za teplo, nebo i teplou vodu?
Jiné byty myslíte v domě, nebo jinde?
Byt 2+1 jedna osoba, jedno dít, rok 2022...vidíte to v příloze?
![]() |
Vaše celkové náklady.docx | 11.32 kB |
Máš právo si vyžádat podklady.
Pokud celý barák zaplatil X, No tak si porovnejte zda tvůj podíl odpovídá.
Možné je samozřejmě všechno, od nezateplené ho baráku, drahého zdroje energie, přes chybu.
Ps: Nevím co je šokujícího na ceně 2000 / měsíc, i když samozřejmě může být cena i jen 400 / měsíc, záleží kdy, kde, a zejména jaký je zdroj tepla pro dům... Pokud byste měli elektrokotel, cena bude ještě daleko vyšší ...
Ono srovnávat ceny v podobných bytech asi nepůjde.Sousedka 1+0 a má 95Kč/m2.Já mám 2+0 92/m2.Obytné plochy.Jí budou vracet přes pět tisíc já dostanu přes jedenáct.Plynovou kotelnu,kde vloni proběhla celková rekonstrukce za pár stotisíců máme stejnou.Letos budeš platit ( možná příští rok dobírat ).
Jsou namontovány měřidla? Voda a topení? Ale reklamaci klidně včas podej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.