Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Jak napojit průměr vodovodní trubky ( ze sifonu u dřezu ) 40 mm do kolena vodovodní trubky ve zdi také průměr 40 mm.
Jedná se mi jen o ten konec do zdi.
Děkuji za případné rady
Ve zdi je otvor 40 mm a nějak stále nechápu, že do něho mám napojit trubku zase HT40 a na to jsem se i ptal. Nebo do kolena průměr 40 mm lze zasunou trubka zase průměr 40 mm? Já myslel, že ne. Chál bych, že do kolena průměr 50 mm ve zdi by se zasunula trubka HT40, ale stejné průměry nechápu
Lze tedy zasunout do plastového kolena
průměru 40mm vodovodní plastovou trubku o průměru 40 mm do hloubky ve zdi asi 5cm?
Je třeba ten vývod ze sifonu zkompletovat tak,aby byl otočný ve vodorovném směru a zakončen kolenem..Otáčením přívodu zasunete to koleno do kolena co je ve zdi. Ale jsou i jiné možnosti !
To koleno, ktore vam trci zo steny ma tesnenie, to je ten cierny kruzok vnutri. Tam len zasuniete po miernom namazani mazadlom na sanitu HT ruru priemer 40mm. Cele to je robene ako skladacka, kde v smere toku vody zasuvate jeden kus do hrdla v druhom kuse. Sifon ma prevlecnu maticu, kde zasuniete ruru a zatiahnete rukou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.