Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškrábané dveře od psa

Od: zuzana* odpovědí: 5 změna:

Často pouštím psa na zahradu a několikrát se vrací domů. Bohužel nemohu teď v zimě nechat stále dveře dokořán a tak pejsek škrábe na dveře. Jsou nové, bílé a hodně poškrábané. Čím to vylepšit? Napadá mě na dveře něco ve výšce škrábání polepit, ale nevím čím...Máte zkušenost? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x
Nalepil a přitloukl jsem na dveře umělou hmotu, myslím tenkrát pertinax a bylo po problému. V horším případě přibít plech, ale to je dost pro psa nebezpečný.

hodnocení

0x
Ano, je to problém, který je třeba řešit již v mládí psa. Zde to asi již není možné a tak je třeba hledat řešení takové, aby nepoškodilo dveře více než pes. Tedy nic nepřibíjet či lepit na plochu dveří. Je otázkou, kam se zmíněné dveře otevírají - pokud ven, řešení se bude hledat obtížně. Pokud do vnitřku domu, lze před ně dát zábranu... Jak to tedy je?
zuzana*
hodnocení

Psa kokra jsme si vzali z útulku, je mu asi 8-10 let, nenaučí se už nic,dveře jsou bílé, nové, otvírají se dovnitř:(V létě jsme nechávali otevřeno, běhal sem a tam, ale ted v zime necháváme aspoň přiotevřeno, aby netáhlo. Nevydrží sám venku, proběhne zahradu, vyčurá se a zpátky domů. Je to problém...

jaja28*
hodnocení

0x
Místo lepení něčeho na stávající dveře by třeba šlo provést nainstalování psích dvířek. Koukněte sem: baron.cz/... - třeba vás to zaujme a bude to vyhovovat vám i vašemu pejskovi.
zuzana*
hodnocení

Děkuji moc za www.stránky, mě se to docela líbí, i když nevím,kde bychom ta dvířka mohli nainstalovat. Ale nápad je to dobrý, poradím se,díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]