Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Rozkládací gauč ze 2 patra, úzké schodiště, ze dvou kusů: 2 m a 2,5 m, celkem těžké. Ve dvou. Už si moc netroufám. Pozvat si dva vzpěrače, co?
V pondělí jsem toto absolovala 2x. Starý, rohový, demontovali a snesli. Nový, rohový, vynesli a smontovali. Firma, odborníci, 2 chlapi, kteří vědí, kdy nadzvedávat nad zábradí, kdy točit nebo couvat. Nejhorší byl roh. Ten se nevešel mezi dveře,museli dveře vysadit. A v zatáčkách také byl problém. Konec dobrý, všechno dobré. Prostě, ti chlapi vědí a umí. Nejen svaly, ale i znalosti a praxe.
Naposledy předminulý týden-sedačku kterou jsem z 3 patra do vleku za OA a pak do 5.patra nesli ve třech, jsem rozebral 2kg kladivem a naložil do výtahu a dole do kufru auta. Stejně tak dva dny předtím letiště-2kg kladivo a sekyrka s nožem. Tedy za předpokladu, že se definiitivně likviduje!
Jinak dle hmotnosti pak 2-4 lidé a v teplých dolů. Na toto jsou mj. dobří pomocníci-stěhovací háky nebo popruhy! Jinak jistě se najdou nějací ochotní lidé -tedy pokud to není jako u nás kdy z 25 partají je nejmladší cca 45 letý člověk, tedy z mužů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.