Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava atypického tekoucího topného žebříku

Od: vena odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

začal nám téci asi 12 let starý topný žebřík, atyp vyráběný na míru do výklenku koupelny. Zástupce firmy KORADO mě odmítl, že dnes už žebříky na zakázku nevyrábějí, neopravují, ani se 100% přirážkou na ceně, kterou za atypy účtovali před lety. Nad žebříkem je rezerva asi 5cm a s rozvody a úchyty v SDK se moc hnout nedá. Kompatibilní žebřík jsem na webu nenašel.

Napadá Vás, prosím, co mám dělat?
Existuje na trhu nějaká firma, která je ochotná vyrobit atypický topný žebřík na míru, nebo opravit tekoucí žebřík?
Děkuji Vám za radu. (Žebřík vypadá jak nový, viz foto s rozměry.

Oprava atypického tekoucího topného žebříku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zebra
hodnocení

0x

Jakoze se dnes nedělá 450 x 800 žebřík? Nebo 850?

Ta nápusť to nevím... Tak asi jedině nechat tu elektrickou patronu?

roztec uchytu není podstatná - S novým žebříkem dostaneš nové úchyty, to lze snadno převrtat kdekoliv

---

Zkusit zavařit ty 3 trubky vpravo dole myslíte? No tak to zkuste tam kde dělají sváření třeba

hodnocení

0x
Treba tady koupelny-ptacek.cz/... , jen neni prohnuty, ale rovny.
doplněno 18.04.24 16:14: A tady topnyzebrik.cz/...
vena
hodnocení

Tento žebřík jsem přehlédl. Vyhledával jsem prohnutý žebřík s kulatými trubkami, které korespondují s ostatním vybavením koupelny. Je někde k stažení technický výkres abych zkontroloval, zda se trefím roztečí profilů do nosné konstrukce v SDK?
Díky.

hodnocení

0x

Jedna z možností, nebo i tady potřebný rozměr...

Další možnost

O nás

Společnost UBC s.r.o. je výrobní a distribuční skupinou. V oboru vybavení koupelen působí již od roku 1991. V současnosti zaměstnává 160 zaměstnanců a disponuje vlastními výrobními a skladovými areály o ploše více než 21 000 m2.
Naše výrobky spokojeně užívají zákazníci jak v České republice, tak i v dalších evropských zemích... a mají tam i kontakt

Případně bych zavolal i zde

Nakonec i výrobce " na míru", po hodině hledání na netu...ať se vám daří..

vena
hodnocení

Dobrý den,
děkuji Vám za nalezení výrobce topných žebříků na míru. Budu ho kontaktovat.

Potřebný rozměr není to jediné, co hledám. Potřebuji žebřík v bílé barvě, ideálně prohnutý a musím se trefit s roztečí trubek do nosných prvků za SDK. Žebřík musí držet, slouží jako opora při zvedání se z WC.

Zdraví Vena

hodnocení

0x

A kde to vlastne tečie? Zavariť vám by to mal spraviť kúrenár.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]