Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dotaz se týká smartphonů a potažmo notebooků. Většina z moderních smartphonů je dělaná, že mají zadní díl tenkou zadní stěnou, které na obvodu má as 2mm tlustý pruh jakési měkké hmoty, ,aby pěkně dosedl na rám a nedostal se tam prach a aby to taky perfektně drželo. , Když sjsem telefon rozabral prvně, chtělo to dost sílya nahřát na kamnech, bylo to lepené. Dá se to najít i na noteboocích. , určiě to bue i na minielektornice u které je klíčové aby se dovnitř nedostával prach.
K věci. Já na tomto proužku "izolaci" mám mraky prachu a drobných vlasů, protože se mi telefon rozpadl a za pár dní se tam dostane neuvěřeitelné množství prachu,pylu, nečistot, asi jako když necháte kousek izolepy v kalhotech, takže vůbec nelepí, a chtěl bych poradit, jak a čím to očistit. Postup. Vím, že nejlepší by bylo koupit nový zadní díl, ale ten už neseženu.
neni to tesneni je to lepici paska, aka lepka
fixshop.cz/...
tadle je treba pro S20, takze googli lepka + jmeno tveho telefonu
ocistit to opradu nejde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.