Nejste přihlášen/a.
5x
2x
je to tzv. "háčko"...tedy ventil co reguluje, zastavuje přítok a odtok vody do radiátoru
je to přesně to co chybí ve všech komunistických zástavbách
tam se musí potrubí buď zmrazit nebo vypustit, když se chce dělat nějaká údržba typu sundat radiátor a podobně
0x
K připojení radiátoru, taky k uzavření vody, aby se mohl radiátor demontovat.
Nelze pomocí toho nějak nastavit aby voda vůbec nevstupovala do tělesa radiátoru?****Ano, k tomu to opravdu slouží.
Dále jsem se chtěl zeptat zda mohu nějak mohu zastavit cirkulaci v celém otopnem okruhu?
Máme v bytovém době stoupacku kde se vede tepla otopna voda a odtud je vedena podlahou do jednotlivých bytů pomocí okruhů na které jsou napojeny jednotlivé radiátory.
Urcite mi nedovolí okruh vyhnout na stupu a tak mě napadlo, zda by to nebylo možné nějak zablokovat uprostřed pomocí topného tělesa.
Jde o to, že rozvody v podlaze jsou extrémně špatně odizolovane a jen samotnou cirkulaci se mi stále vyhřívá byt i když mám radiátory stahnuty na sněhovou vločku. Pokud nevetram teplota mi v bytu stoupá na více než 24 stupňů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.