Nejste přihlášen/a.
Po vypnutí pily se zablokuje řetěz,který nelze odblokovat a pilu nelze znovu zapnout. Otáčením řetězu vpřed a vzad se někdy odblokování povede., je to otravné zdlouhavé a zdržuje to při práci
Reklamuj..
Pilu neznám tak tipuu - doběhová brzda která zůstane seklá v poloze brždění a při rozběhu se neodbrzdí... Rozebrat zkusit vyčistit.. Podobně se mi chovala sekačka Makita kde brzdící segmenty se někdy sekly a při rozběhu se neodtáhly od hřídele Brzdily zaklínováním a při startu klínový segmenty odtahoval elektromagnet... Vzhledově tam nic nebránilo, proč se občas sekly jsem neodhalil.. Stačilo do ní kopnout a jela, tak jsem to dál neřešil...
Řetěz ja správně napnutý? Mazání je v pořádku? Drážka v liště taky v pohodě? Páka pro zajištění a odjištění řetězu (brzda) chodí normálně? Pak dejte pryč boční kryt a dejte foto řetězky s řetězem...v jakém jsou stavu vůči sobě...
Některé lišty majé na konci ozubené kolečko, je "otočné"? Pokud u této lišty je...
Kolečko upevněno v liště čtyřmi, pěti nebo šesti nýty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.