Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou krytinu na přístřešek?

Od: frantasd odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám (hotový,koupený)zhruba takovýto přístřešek. Auto jsem z důvodu finan. tísně prodal,ale hodí se mi na uskladnění věcí.Z výroby tam byla střecha z bitumenových desek. Je tu veký vítr,vichřice část desek polámala. Jakou krytinu doporučíte? Aby ji poměrně tenké sloupy ale unesly. Hledám levné řešení. Děkuji moc

Jakou krytinu na přístřešek?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaké máš stojiny? Jak velké?

Ale jak známo, dříví na stojato a ženská na ležato vydrží nejvíc. Takže pokud nemáš stojiny ze střešních latí, tak bych se toho nebál.

hodnocení

0x

Levné řešení nehledejte ale spolehlivé. Levné řešení vám střechu při větru odnese. Doporučuji prolamovaný plech. A na cenu se ptejte až nakonec.

annach

Vtírnu se do otázky. Co je prolamovaný plech?Jak se jmenuje odborně? Děkuji Vám

asd1

Trapézový plech.

Nebo vlnitý, podle toho co se ti líbí. Je dobrý nebrat ty nejslabší 0,4, i když i to vydrží..

hodnocení

0x
Tu opravdu jen tu nejlevnější krytinu, protože až v zimě napadne hodně sněhu tak přístřešek nevydrží.
asd1

Prohnou se slabý krokve, ale dřevo snese opravdu hodně.. Kdybys viděl co má soused na dřevníku a kolik mokrýho sněhu na tom bylo... Ale souhlasim že poctivý řemeslo vypadá jinak než ty sirky na fotce...

jendad
hodnocení

0x

Jak velkou rozteč mezi trámky máte?

hodnocení

0x

Já jsem dával SATJAM RAPID svépomocně, ale nevím jestli to spadá do levné krytiny...

Jakou krytinu na přístřešek? #2
Jakou krytinu na přístřešek? #3

Michale, jasně, že to tam spadá, páč přeci nebudete dávat zbytečně předraženou krytinu. Jiný to může hodnotit jinak, ale Vy jste se rozhodl správně, ze svého pohledu a možností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]