Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavebni urad vyzaduje stavbyvedouciho

Od: jouza* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

stavebni urad po nas vyzaduje pri novostavbe rodinneho domku do 150 m2 staveneho svepomoci

na ohlasku Potvrzeni od stavbyvedouciho misto Potvrzeni o stavebnim dozoru, ktery mi chtel delat

projektant. Podle zakonu 183 jsem to podle selskeho rozumu (par.160, odstavec 4) pochopil tak, ze

ho nepotrebuji, jen kdybych chtel bydlet nebo predelavat v pamatkove nemovitosti, o cemz nemuze

byt v nasem pripade rec. Poradite mi, co bych mel delat a zda si tento zakon vubec vysvetluji spravne.

Predem diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Jestli se neco nezmenilo, tak staci stavebni dozor, ktery take za vse odpovida. Doporucim vam obratit se na krajsky urad. R.
jouza*
hodnocení

Uz jsem si nasel kontakt. Bohuzel mam neprijemny pocit, ze se nevyhnu soudnimu liceni, coz stavbu zase jenom oddali. Projektant je znamy a klidne by mi na tom formulari prepsal slovo "dozor" na "stavbyvedouci", ale jelikoz je na druhem konci republiky, nemuze byt na stavbe kazdy den, coz by svatbyvedouci podle zakona mel a riskoval by tim konflikt s CKAIT. Dekuji za reakci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]