Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neprůchozí benzinový kohoutek

Od: aman odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

poprosím o radu,vlastním elektrocentrálu zipper 8kw,přes zimu jsem ji nepoužíval a ted když ji nastartuji,tak chvíli běží,v podstatě do té doby,než spálí palivo v karburátoru.Když jsem sundal hadičku z benzínového kohoutku,tak skoro vůbec netekl benzín.Zkoušel jsem profouknout kompresorem,prostříkat čističem brzd,trochu se to zlepšilo,ale stále to není jak má být.Nevíte prosím jak kohoutek zprůchodnit?Mechanicky to nejde,není průchozí.Moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

0x

Jedině odšroubovat kohoutek, rozebrat a vyčistit. Problém je v benzinu, dávají do něj příměsi, které časem degradují a ucpávají co mohou. Dávám zakoupený benzin do petek uležet. Příměsi během několika měsíců klesnou ke dnu a po slití ho teprve použiji. Sklo takto nefunguje. Kdo nechce čekat, promývá benzin vodou, jsou na to návody na YT.

hodnocení

0x

Vymeniť celý kohut za nový.

hodnocení

0x
Kohoutek vyšroubovat a možná ho ani nebude potřeba víc rozebírat a čistit, ale bude stačit vyčistit sítko, co bývá na jeho vstupu a po profouknuti se opakovaně zasira bordelem ze dna nádrže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]