Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit sporák?

Od: martin44 odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,chtěl bych požádat vás o radu, dlouho jsem nezapojoval sporák, zda můžete poradit děkuji..
Jak zapojit sporák?
Jak zapojit sporák? #2
Jak zapojit sporák? #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

4x

Návod (pochopitelně bez záruky):

Jak zapojit sporák? #4

kenav
hodnocení

3x

Pokud ti tohle neni jasný tak od toho dej ruce pryč

hodnocení

3x
A jistic mate trifazovy? A mate zkousecku na promereni privodu?

aaa
hodnocení

3x

Co bys chtěl slyšet? Žeto máš zapojit sem a sem a hotovo? Kdo Ti na to odpoví, aniž zná, co a jak je zapojeno, kde je fáze a kde nulák, je blá.en. Pak to někoho bouchne a budeš nadávat, že jsi to zapojil, jak Ti to radili. V Tvém případě je jediná rada - zavolej elektrikáře. *dril*

hodnocení

1x
A s čím potřebuješ poradit. Vždyť tam máš pěkný obrázek, použij ten úplně vlevo. Za předpokladu, že kabel je i na začátku zapojený standardně.
Ale obrázek nalevo je jednofázové zapojení. On má teifazovy kabel (bílou šňůru)
Ježíš, já jsem trouba, samozřejmě jsem myslel ten vpravo. Omlouvám se. Nicméně je možné, že otázka je nějaký vtípek. Pokud ne, mám velké pochybnosti o úrovni tazatele.

vernon
hodnocení

1x
Vždyť to tam máš nakreslený. Nad čím dumáš?

hodnocení

0x

Poradit sa da za predpokladu, ze farby v kabli su podla normy, to by chcelo overit situaciu meranim.

Privod do bytu mate 3f? Ak ano, potom schema vpravo oznacena 400V 3f.

riva
hodnocení

0x

Doporučuji doučit se základy a pořídit si multimetr.

Pak

1. zelenožlutý na PE a modrý N na 5 a propojit s 4

2. Zbytek nezáleží na pořadí, třeba černý na 1, hnědý na 2 a šedý na 3.

Samozřejmě při vypnutém jističi a ověřením si, že tam skutečně není napětí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]