Nejste přihlášen/a.
Ono je to pořád stejné. Nové podlahy, omítky, dveře, nové obklady, dlažba, nové umyvadla, kohoutky, možná i radiátory vyměněné. Elektrika vidět není, tu necháme starou. I tu kuchyň pěkně odflákli, kdyby byla rekonstruovaná standardním způsobem, musel by být v rozvaděči chránič,aspoň jeden. Za chvíli tu budeš psát otázky typu; nejdou zásuvky, hoří prodlužovačky, nesvítí světlo atd. A rada bude - udělej rekonstrukci el. instalace. A nevymlouvej se na zedníky, ti to prostě zkusili a vyšlo jim to. Ty (zedníky) elektrikáři zdržují, rozbíjejí již hotovou práci a další přidávají. Je to jen a pouze tvoje (tazatele) chyba. Ty jsi investor. Měla jsi si kvalitu a komplexnost díla ohlídat.
To dělalo dobré prase, vpravo chybí šroubek, ty jističe jsou 40 leté...
Nejspíš se do jističe na prášilo, jak tam pracovali, měnili kabely...
Co je to za logiku nechat si vyměnit kabely, a nechat staré jističe Nejspíš vás dobře napálili, Kolik jste zaplatila? Určitě bez dokladu a revize že?
Takže elektro zedník, gratuluji. Takže vám zničil jistič...
To je známá věc, že to začne bzučet, když do toho napráší, jak utoho delej nějakou činnost...
Každopádně nechat si až 50 let starý rozvaděč v bytě, a říkat tomu po rekonstrukci, tak z toho dnes jsou meme na YouTube , Mrkni se třeba na kanál tom Brzobohatý, řemeslník
Ten z inzerátů označených po rekonstrukci, vyloženě děla srandu. A má pravdu
Teď už ten bzučící jezdit potřeba vyměnit opravdu je
Jistič bzučí pokud je přetížen, anebo pokud je vadný
To mě třeba taky perla,jsem rekostruoval komplet... No měl jsem vše nové včetně jističe a krabice... Ale problém nastal až jsem si vyžádal revizi jelikož ti dementi (neměl jsem nový přívod do bytu protože byla ještě stará domovní el. ) tam napsali něco špatně ,že to nesplňuje... Nějak nechápu jak může být někdo takový idiot aby vlastní jejich revizák vlastně ... A ještě si to dovolí předat jak kdyby se nemetlo... No trvalo to asi 14 dní než jsem je uhnal... aby to buďto přišli opravit nebo to revizák napsal správně... nakonec dolezl znovu revizák a přepojil to jinak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.