Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
má smysl ještě dnes osazovat teplovodní radiátory? Nemám možnost podlahového topení, ale zahlédl jsem nízkoteplotní radiátory s ventilátorem, tak mě napadla myšlenka.
Raději se zeptám zkušených topenářů, v porovnání s elektrickým teplem, jak si stojí tyto marketingově nízkoteplotní radiátory např. - Ulow E2 nebo Korado?
Děkuji za Váš čas.
" Raději se zeptám zkušených topenářů, v porovnání s elektrickým teplem, jak si stojí tyto marketingově nízkoteplotní radiátory"
Např. potřebujete dodat do bytu 5kW a je jedno, jakým druhem energie, jestli 5kw z distribuční sítě třeba přes přímotop, nebo přes vodu a radiátor (jakýkoli, třeba i ten nízkoteplotní), bude to záležet jen na době, za jak dlouho toto teplo do bytu "předáte"
Mám v dílně žebrový registr upravený pro provoz s ventilátorem. Na temperování (nezámrz) stačí bez ventilátoru, pokud zapnu ventilátor dostanu se pohodlně na "pobytovou" teplotu vzduchu. O ventilátorech a dalších "zázračných" prostředcích se mluví už pár let, když jsem viděl poprvé nabídku jedné takové firmy, spočítal jsem si že při využití všech jejích produktů dosánhu úspory cca 180%
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.