Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit, Potřebuji se přestěhovat zpět do rodného města,( musím se odstěhovat z původního bydliště ) mám zažádáno o byt, ale nebude mi přidělen, dpokud v tom městě nebudu mít trvalé bydliště. Což nemá logiku, protože pokud už tam trvalé bydliště mít budu, znamená to, že už tam bydlím a tím pádem už jiný byt nepotřebuji. Příklad: chci od města Liberec městský byt o který mám zažádáno, ale nebude mi přidělen, dokud nebudu mít v Liberci trvalé bydliště? Co mi poradíte? mám se přihlásit na magistrátu? jde to ještě vůbec? na základě čeho? Děkuji za všechny odpovědi, rejpalové, prosím nepište! děkuji.
Stačí někoho požádat v tom městě, aby vám odsouhlasil na ohlašovně trvalý pobyt, Zaplatit správní poplatek 100 Kč myslím, nevím jistě
on následně třeba druhý den vám ho nyní již za jeho 100 Kč odhlásí. Pobyt vám takto bude přepsán na magistrát obce
Levnější ani jednodušší možnost není. Na magistrát se nelze přihlásit, jedině postupem uvedeným výše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.