Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SDK příčka - skoky na stropě - panelák

Od: sumil odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

prosím o radu ohledně stavby SDK příčky v panelovém domě. Co by jste mi poradili, když UW profil na strop bude křížit 3 panely a prostřední je křivě položen níže než krajní dva, na jedné straně o cca 1,5cm na druhé o necelý 1cm. Jak vyřešit upevnění UW profilu?

Díky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Upevnit jako na rovině, jen v místě dolíku použít vhodné podložky.

Jako na fasádě...

sumil
hodnocení

Moc děkuju za radu...to vypadá nadějně. Máte s tím zkušenost? Můžu dát třeba dvě 5 mm na sebe nebo se musí použít vždy jedna v dané velikosti? Díky

sumil
hodnocení

tak už jsem si to našel...lze je dávat na sebe :)

krtek6
hodnocení

0x

kde přesně a na jaké vzdálenosti je to křivé?..nepomohlo by v to místě odseknout omítku? Když se bavíme o 1cm?

sumil
hodnocení

Jak jsem psal, prostřední panel je položen níže, než 2 krajní a je to už bez omítky.

hodnocení

0x
Taktiež sa dá podkladať … odrezkami zo SDK.
Za určitých okolností môže byť vhodné aj profil rozdeliť a kotviť pre každú rovinu zvlášť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]