Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplnění a oprava plotu

Od: polo63* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,, prosím potřebuji poradit s tím jak mám vyplnit mezeru pod vrátky tak aby tam nelezla drobná zvěř.

Děkuji

Doplnění a oprava plotu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Vyvrtat díry do jeklu o přibližně 10cm níž. Ty panty jsou v podstatě šroubovací - čep je závitová tyč a z druhý strany jeklu je matice.
Řešení jaký bude vypadat. Žádný ukronesmysl

hodnocení

2x

Posunout panty níž, nebo na spodní profil něco přidělat, nejlépe stejný, na zeleno natřený, z obou stran zaslepený jekl.

hodnocení

0x

Zkuste pověsit ta vrátka níž tak, aby mezera byla minimální, ale aby šla vrátka dobře otvírat.

Řeším podobný problém, ale jinak uspořádaný, takže já budu dělat pod vrátka práh z betonové dlažby.

re4zon
hodnocení

0x
Prisroubovat prkno na spodni cast branky. Nebo mezi sloupky, ale to by se muselo prekracovat.

hodnocení

0x
Flexibilní kartáč
eben-kovani.cz/...

asd1
hodnocení

0x

Pruh tvrdý gumy např.

Nebo navařit rám ještě dolu..

Řetízkama škodná proleze

hodnocení

0x
Doplnit hlínu a zatravnit.

hodnocení

0x
Já mám pod podobnou brankou zavěšené řetízky. Pes se podlézt bojí, ale řetízky třeba trávě nebo sněhu uhnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]