Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leštění vs barva

Od: pivko® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám dotázek. S leštěním kovů mám pouze malé zkušenosti, dělal jsem pražce na kytaře a to je asi tak všechno :) Proto mám otázku, mám hliníkový profil natřený černou Hammerite Ultima a je to takové hrubé od válečku, bylo by možné to zkusit rozleštit, že by se to jakože srovnalo nebo nemá vůbec smysl to zkoušet? Můžu to udělat znovu, když to zmrším, ale nechce se mi to zase dělat úplně zbytečně :) Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

0x

Hammerite ultima? Ta vodou reditelna? Ta je stale takova gumova. To nejde brousit. A jestli to je syntetika, tak jedine pockat az poradne vytvrdne. Klidne i mesic

hodnocení

Vodou, takže vyřešeno... Díky :)

petrovic

Ted s cervenou ultimou natiram konstrukci. Uz padly dve plechovky. Barva je to super. Druhy nater natiram po 3 dnech. A ta barva je stale takova gumova. Ale funguje dobre. Kdo vi, treba to jednoho dne vytvrdne. Ale nemyslim si.

hodnocení

0x

Hiníkové profily musíte obecně natírat takovými barvami, které jsou řídké, dobře se rozlévají a jsou tvrdé, tedy leštitelné. Tomu odpovídají svým složením autolaky. Barva Hammerite se k tomuto účelu nehodí, je určena na venkovní nátěry kovu, jsou pružné a mají tak vyšší odolnost proti vnějším vlivům počasí a hlavně se už neleští

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]