Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotázek. S leštěním kovů mám pouze malé zkušenosti, dělal jsem pražce na kytaře a to je asi tak všechno Proto mám otázku, mám hliníkový profil natřený černou Hammerite Ultima a je to takové hrubé od válečku, bylo by možné to zkusit rozleštit, že by se to jakože srovnalo nebo nemá vůbec smysl to zkoušet? Můžu to udělat znovu, když to zmrším, ale nechce se mi to zase dělat úplně zbytečně
Díky za odpovědi.
Hammerite ultima? Ta vodou reditelna? Ta je stale takova gumova. To nejde brousit. A jestli to je syntetika, tak jedine pockat az poradne vytvrdne. Klidne i mesic
Hiníkové profily musíte obecně natírat takovými barvami, které jsou řídké, dobře se rozlévají a jsou tvrdé, tedy leštitelné. Tomu odpovídají svým složením autolaky. Barva Hammerite se k tomuto účelu nehodí, je určena na venkovní nátěry kovu, jsou pružné a mají tak vyšší odolnost proti vnějším vlivům počasí a hlavně se už neleští
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.