Nejste přihlášen/a.
Vydrží tak půl roku a v červeně označeném místě začne stříkat voda. Není to těsněním. Hadice není úplně ta nejlevnější, stojí mě vždycky asi dvě nebo tři stovky, profi prodejna s těmadle věcma. Je fakt, že sprch. hlavice má nějakej ventil, ale ten nepoužíváme.
Z těmito hadicemi nemám dobré zkušenosti. V kovovém spirálovém obalu je gumová(?) hadice s nepříliš silnou stěnou, takže není co se té výdrži divit. Já už asi 10 let mám na sprchu takovouto hadici a jsem úplně spokojený. Podotýkám, že sprchu používají denně dvě osoby.
Není tam vevnitř guma ale je tam silikonová hadička. Po zkušenostech hadic v odkazu používám výhradně ty opletené jak dal foto pan Svačinka. Minulá mi vydržela asi deset let pak jsem ji vyhodil bo ta hadička vevnitř dost ztvrdla... Ale na druhou stranu-z baterie mi nevisí s ohybem dolů, ale jde hned nahoru .byla to z rodu levnější z Maxíku nebo euroshopu (větnamci) . A na hlavici není žádný přepínač -obyčejné "sluchátko" -masážní s asi 10 možnostmi mi ani trochu nevyhovovalo.
@zoohahada: ne, nikdo s ní nekroutí. Po použití se zasune do držáčku, kde je v +/- pořád stejné poloze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.