Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr realitky

Od: martjas* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem ,

chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo dokážete doporučit nějakou solidní realitní kancelář (nejlépe z vlastní zkušenosti, či zkušenosti známých).
Rozhoduji se prodat byt v oblasti Praha-Východ a mám ten dojem, že výběr realitky není radno odbýt ...
Ocením jakýkoliv tip či radu a všem předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Máte velice dobrý pocit, že výběr realitky není radno uspěchat a je třeba ji dobře prověřit. Nemohu z vlastní zkušenosti doporučit realitku ve vaší lokalitě. Ale v každém případě se s vámi podělím o dobré rady jak postupovat při výběru realitky a celkově při prodeji nemovitosti. *klik*

penize.cz/...

V prodeji nemovitosti se točí velké peníze a tak než podepíšete v souvislosti s tím jakýkoliv dokument, musíte mít jistotu, že máte svůj majetek dobře ochráněný. A jistě se vyplatí, pokud si nebudete s něčím jistý - poradit se s právníkem. *cteni*

martjas*
hodnocení

Lidko , děkuji vám za reakci , určitě zajímavý článek. Tomuto tématu se však věnuji a zjišťuji podobné věci už asi týden ... šlo mi spíše o nějaké konkrétní doporučení , či posřehy.

kahsa*
hodnocení

0x
Zdravim,mohu doporučit Říčanskou realitní kancelař. Ktera sidlí v Říčanech u Prahy na náměsti. Je to sice malá kancelář,ale v této lokalitě poměrně známa.Sám sní mám dobré zkušenosti. pan Pacovský (majitel) je velice slušný a chce aby byly spokojený oboje strany. V mém připadě kupce. Internetove stranky asi nemaj nejspíš je nepotřebujou. mohu jen doporučit.

lui*
hodnocení

0x

Já to řešil po jedné neblahé zkušenosti tak, že jsem na realitních servrech hledal prodané objekty a která realitka je prodávala. Pak jsem obešel ty vytipované(baráky podobné tomu mému, u realitek které měly hodně prodaných domů), a jen tak se poptal majitelů na zkušenosti. Nedalo mi to mnoho práce. A našel jsem. Konkrétně kterourealitku jsem vybral, to pro Vás nemá asi cenu, jsem z Jablonce a vy sháníte pražskou realitku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]