Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem ,
chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo dokážete doporučit nějakou solidní realitní kancelář (nejlépe z vlastní zkušenosti, či zkušenosti známých).
Rozhoduji se prodat byt v oblasti Praha-Východ a mám ten dojem, že výběr realitky není radno odbýt ...
Ocením jakýkoliv tip či radu a všem předem děkuji.
Máte velice dobrý pocit, že výběr realitky není radno uspěchat a je třeba ji dobře prověřit. Nemohu z vlastní zkušenosti doporučit realitku ve vaší lokalitě. Ale v každém případě se s vámi podělím o dobré rady jak postupovat při výběru realitky a celkově při prodeji nemovitosti.
V prodeji nemovitosti se točí velké peníze a tak než podepíšete v souvislosti s tím jakýkoliv dokument, musíte mít jistotu, že máte svůj majetek dobře ochráněný. A jistě se vyplatí, pokud si nebudete s něčím jistý - poradit se s právníkem.
Já to řešil po jedné neblahé zkušenosti tak, že jsem na realitních servrech hledal prodané objekty a která realitka je prodávala. Pak jsem obešel ty vytipované(baráky podobné tomu mému, u realitek které měly hodně prodaných domů), a jen tak se poptal majitelů na zkušenosti. Nedalo mi to mnoho práce. A našel jsem. Konkrétně kterourealitku jsem vybral, to pro Vás nemá asi cenu, jsem z Jablonce a vy sháníte pražskou realitku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.