Nejste přihlášen/a.
2x
..."recept"...
vodu odstraníte, nebo použijete více roztoku, aby ho voda neředila.
doplněno 30.03.24 11:15:
Já na Fixinelu nedám dopustit, je opradvu dobrá.
No myslím že citron si můžeš dát leda tak do čaje.
Tak si schválně zjisti, k čemu ta kyselina slouží.
Ty jsi asi ne navštívil prodejnu barvy laky, drogerie, a nezeptal se obsluhy?
ps: V kombinaci s 1/3 kys.dusičné vytváří lučavku královskou, která rozpouští platinu i zlato, to už je jinačí dryják ![]()
Lučavku nepoužívej, beztak nemáš zlato, prostě nalej litr kyseliny solné do hajzlu a nech to působit. Na tu sklovinu keramiky by to nemělo působit, a vápenec by to mělo rozpustit, podobně by to asi narušilo beton.
I kdybys měl betonový trubky, tak to spláchneš, nebude to na mě působit, na sklo to taky nepůsobí a na PVC a P trubky už vůbec
asi moc koukáš na filmy a představuji si to jako když si uslintne Vetřelec? Že to pro kápne během 0,5 min. přes 3 patra? ;-D
Má ještě taková rada do života, neúspěšný lidi a to i vysoce inteligentní jsou jednotní v tom, že se neumějí rozhodovat, všechno neustále zvažují a špekulují. Naučil jsem se, že ten kdo jde, udělá to, tak je v životě daleko úspěšnější, hádej proč asi? No protože v dnešní době je riziko čehokoliv minimální, a nám geneticky štípe na schopnost spekulovat, na dnešní dobu zkrátka není v hodně adoptovaná a pouze tě brzdí!
Přeber si to kdo chceš jak chceš, ale tak to prostě je, kéž bych to věděl o pár let dříve, protože to platí univerzálně
Nepotřebují jak jsem již zmiňoval řešit něco se dementnima sousedy ,že jim něco vyletí z hajzliku jako jsem zde zmiňoval ten případ ...
PS : chytrý člověk i když dostane řadu 10 x si ji rozmyslí ... (A to právě ten můj kolega asi neudělal...)
1) kdo sám sebe považuje za chytrého a chytřejšího, tak je ve skutečnosti průměr až podprůměr
2) chytrý inteligentní člověk nerovná se úspěšný člověk, abychom si rozumněli
3) průměrně inteligentní člověk je schopen si otevřít stoupačku, podívat se z čeho má stoupací odpadní potrubí, následně si zjistit, s čím a jak reaguje kyselina solná...
4) pod průměrně inteligentní člověk ani po obdržení těchto informací není schopen provést exekuci, myslím, že už to téměř dosahuje hranici debility, pardon, tato klasifikace byla z určitých důvodů zrušena, protože se ti momentálně zaostalý mohli cítit dotčený pejorativním vyzněním Dg ![]()
Ale to už jsme lehce offtopic,
Ty nejsi schopen si ani přečíst, od kdy a na co se ta látka používá ![]()
kolik stupňů vzdělání jsi vyhodil? Když neumíš používat ten květák na krku? Chápeš že kyselina sírová i kyselina chlorovodíková se používá k úpravě pitné vody?, Přijdeš mi jako nějaký co neprošel ani učňákem, slyší slovo kyselina, a už se mu dělají pupínky? Jupí. Nejlepší je dojít si pro radu, dostat spoustu rad a zkušeností, a pak se chovat jako ty ![]()
také přeji pěkný zbytek dne
A víš co se stalo jinému kolegovi v práci? Pak musel 20 let platit alimenti
Kde pracujete, ty i kolega? U dřevorubců? Anebo tady!?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.