Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnání staré zdi

Od: milan7 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych srovnat starou zeď, nahozenou vápenou omítkou, která však drží dobře. Omítka má nerovnosti místy i 7mm. Co použít? Zeď jsem podříznul, tedy bude suchá. Je to v chodbě, v zimě tam nějaká vzdušná vlhkost může být. Nový povrch bych chtěl hladit filcem.

Srovnání staré zdi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Daji se koupit i primo vyrovnavaci hmoty. Pokud to je hlavne o rtovnani der, tak bych to natahl lepidlem a na to stuk.

milan7
hodnocení

uvažoval jsem nad Hasitem 150, ale nevím

krtek6
hodnocení

0x

Profi bau mk1

milan7

No tak to vypadá moc dobře a je vhodná i na vlhčí stěny, super, díky za dobrou radu !

Psal jste nerovnosti az 7mm a tohle je od 10mm. Jsem nevedel, ze chcete nahazovat novou omitku...

hodnocení

0x

Nerovnosti 7mm vyrovnáte jedině oklepáním omítky a znovu nahozením. Žádné perlinky,stěrky ani štuky toto nevyrovnají. Výsledná nerovnost by měla být +-2mm na 2m lati.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]