Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce bytu 3+1

Od: xboxcamel odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, zvažuji koupi bytu 4+1 v původní stavu.

Má někdo zkušenost s rekonstrukci okna , elektro nové jádro podlahy jak se to pohybuje.

Neměl by někdo i zajímavé řešení dispozice... něco vymyšleno zatím mám, ale dobrý nápad se vždy hodí...

Rekonstrukce bytu 3+1
Rekonstrukce bytu 3+1 #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dispozicia sa odvija od vasich potrieb a clenov rodiny, ina je vhodna pre dvoch dochodcov, ina pre 4 clennu mladu rodinu, ina na prenajimanie pre 3 studentov.

krtek6
hodnocení

0x

a to je panel nebo cihla nebo co? Kde jsou nosné stěny a kde ne?

xboxcamel
hodnocení

Jedná se o 4 patrový panelový dům, 8 bytů, tento byt ve 3 tím patře. V bytě jsem s dětmi ve střídavé péči a nebo sám.

nosná stěna v bytu označena... tuto mísstnost zatím vedu jako dětský pokoj pro 2 děti je to 15m2

Rozhodně chci aby to bylo kk , a byla kuchyně propojená s obývacím pokojem...

Ake vyhody ma kuchyna v obyvacke? Sirenie zapachu z varenia? Mikrokvapky oleja v gaucovke?
id
Peter, propojení má obrovské výhody při dobrém odsávání z kuchyně. Rodina je neustále pohromadě. Jeden člen rodiny nemusí být zavřený v jiné místnosti - v kuchyni. Co neznáte, nemůžete posoudit.
xboxcamel
hodnocení

Přesně tak všechny byty jsem takto předělával... Rodina má být pohromadě... kuchyně se s obývákem dobře sladí a aktuálně třeba v rodinném domě ani odsavač par nemám a varnou desku jsem dal k oknu a úplně v pohodě...

jirib
Nakresli přesně momentální stav a né nějaké tvé fantazie...
Přesně vzduchotechnika,plyn,voda,odpady.
Bourání stěn jedině se statikem a s povolením SVJ.

jirib
hodnocení

0x
Jako jedna nosná stěna?
To je nákres jak od páťáka...
Se stěnama asi hejbat nebudete,maximálně chodba,záchod,koupelna...
A třeba i půl milionu až milión...

asd1
hodnocení

0x

Počítej půl mega minimálně...

hodnocení

0x

Pokud máte nápad , zajděte za projektantem a s ním to proberte.Nemáte zrovna ideální orientaci bytu ke světovým stranám a projektant vám ve všem určitě poradí a nebudete se trápit nevhodnými návrhy. Vy máte nápady, projektant to uvede do reality a stavební firma postaví.

Pozn.: Postel pod oknem nebude zrovna ideální umístění. Slunce uvidíte ráno při snídani a v létě se budete smažit od západního zapadajícího slunce. Takže to ještě promyslete, jestli vám to stojí za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]