Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším propad z IBC nádoby. Ideální by byla průchodka o průměru 75 mm, na kterou by bez lepení navazovala HT trubka o průměru 75 mm. Můžete mi něco doporučit?
" O"kroužkem ve šroubovací zátce.?
(pro některého poradceho, nejedná se o umístění reklamy *** Z3 - umisťovat do příspěvku reklamu, inzerci a odkazy vedoucí k vlastnímu prospěchu. Zdroj: poradte.cz/...
Já jsem přepad z nádrže na vodu vyřešil pomoci dvou víček na trubku o průměru 75mm. Víčka jsem provrtal tak, aby v nich byla díra asi 45 až 50mm. Pak do zbývajícího prostoru jsem vyvrtal šest otvorů po 60° pro nerezové šroubky M5 nebo M6. To jsem pak přitiskl na vhodné místo na nádrži a vyvrtal otvory i do nádrže (otvory pro šrouby a otvor pro vodu). Jedno víčko jsem přes silikon přitiskl zevnitř, jedno víčko jsem přitiskl přes silikon zvenku a celé jsem do dotáhl vůči sobě nerez šroubky a maticemi. Takto je to spolehlivě utěsněné.
A abych se dostal s hladinou vody v nádrži co nejvýše, tak jsem na tu "průchodku z víčka" nasadil zevnitř ještě koleno. Tím jak pootáčím kolenem, tak zvyšují hladinu, kdy voda začne přepadat.
Pane Colombo, dobrý, jen se pro jistotu zeptám.
pomoci dvou víček na trubku o průměru 75mm
jednalo se o víčko na trubku, nebo záslepka?
Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.