Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při 3D tisku

Od: millcom® odpovědí: 2 změna:

Chtěl bych poprosit o pomoc při hledání příčiny problému při 3D tisku na tiskárně Průša i3MK3S. Vyměnil jsem na tiskárně trysku, Po výměně jsem udělal kalibraci 1. vrstvy (ne kompletní kalibraci celé tiskárny - ta prý není nutná) a udělal jsem test tisku. Ten test vychází perfektně a 1. vrstva je dost dobrá. Nastal ale problém, že při tisku tryska někde naráží. Několikrát byl detekován náraz - udělal jsem novou kalibraci 1. vrstvy a detkce nárazu se zatím neobjevuje, ale tryska slyšitelně a i viditelně do tištěného dílu (ale jenom někde) naráží - viz přiložený obrázek. Nemohu stále odhalit příčinu . Najde se někdo, kdo prosím mi dokáže poradit?

Chyba při 3D tisku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak asi bych začal kalibrací osy z jestli není rozhozená a když se nic nezmění tak zkus selftest

hodnocení

Kalibrace osy je v pořádku, stejně jako celková kalibrace tiskárny. Selftest prošel bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]