Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat průhlednou fólii na víko pařeniště?

Od: kub odpovědí: 3 změna:
Zdravím - předem chci říct, že je mi 17 let a kolem sebe nemám nikoho kdo by mě kutilství naučil. Mám dost malé zkušenosti s prací a chci se něco naučit - proto píšu sem.
Stavím dřevěné pařeniště velikosti 150x160cm a potřebuji někde sehnat fólii na víko. Myslíte, že by stačilo se zeptat někde ve stavebninách, nebo si ji mám radši objednat přes internet na míru? Díky moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Takové fólie se běžně prodávají v železářstvích a podobných krámech. Pro tyto účely jsou ideální kašírované - např

obalove-materialy.cz/...

ale dobrá a pevná je i tato

plachty-folie.cz/...

Jen drobná technická poznámka na závěr - je dobré buď celé pařeniště vyspádovat, nebo to víko udělat jako sedlovou střechu, jinak tam bude po každém deští stát voda

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, kde si ji koupíte je vcelku jedno (asi Vás zajímá i cena). Jenom to musí být skutečně fólie určená na skleník, resp. pařeniště - jenom kus libovolného (např. obalového) igelitu nestačí, protože velmi rychle vlivem UV záření degraduje a popraská. To kutilství Vám chválím. Zdravím!

hodnocení

0x
U nás na malém městě máme zahradní prodejnu, prodávají fólie na metráž, přesně kolik chcete. V místních stavebninách prodávají již zabalené folie v různých rozměrech. V hobby marketu seženete též, nevím co máte po ruce. Nebo klidně i ten internet, ale myslím že při potřebném množství se asi nákup přes net nevyplatí, když připočteme poštovné. Chválím za snahu kutit, ať se dílo podaří! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]