Zdravím - předem chci říct, že je mi 17 let a kolem sebe nemám nikoho kdo by mě kutilství naučil. Mám dost malé zkušenosti s prací a chci se něco naučit - proto píšu sem. Stavím dřevěné pařeniště velikosti 150x160cm a potřebuji někde sehnat fólii na víko. Myslíte, že by stačilo se zeptat někde ve stavebninách, nebo si ji mám radši objednat přes internet na míru? Díky moc.
Jen drobná technická poznámka na závěr - je dobré buď celé pařeniště vyspádovat, nebo to víko udělat jako sedlovou střechu, jinak tam bude po každém deští stát voda
Dobrý den, kde si ji koupíte je vcelku jedno (asi Vás zajímá i cena). Jenom to musí být skutečně fólie určená na skleník, resp. pařeniště - jenom kus libovolného (např. obalového) igelitu nestačí, protože velmi rychle vlivem UV záření degraduje a popraská. To kutilství Vám chválím. Zdravím!
U nás na malém městě máme zahradní prodejnu, prodávají fólie na metráž, přesně kolik chcete. V místních stavebninách prodávají již zabalené folie v různých rozměrech. V hobby marketu seženete též, nevím co máte po ruce. Nebo klidně i ten internet, ale myslím že při potřebném množství se asi nákup přes net nevyplatí, když připočteme poštovné. Chválím za snahu kutit, ať se dílo podaří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.