Nejste přihlášen/a.
Zdravím - předem chci říct, že je mi 17 let a kolem sebe nemám nikoho kdo by mě kutilství naučil. Mám dost malé zkušenosti s prací a chci se něco naučit - proto píšu sem.
Stavím dřevěné pařeniště velikosti 150x160cm a potřebuji někde sehnat fólii na víko. Myslíte, že by stačilo se zeptat někde ve stavebninách, nebo si ji mám radši objednat přes internet na míru? Díky moc.
Stavím dřevěné pařeniště velikosti 150x160cm a potřebuji někde sehnat fólii na víko. Myslíte, že by stačilo se zeptat někde ve stavebninách, nebo si ji mám radši objednat přes internet na míru? Díky moc.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Takové fólie se běžně prodávají v železářstvích a podobných krámech. Pro tyto účely jsou ideální kašírované - např
ale dobrá a pevná je i tato
Jen drobná technická poznámka na závěr - je dobré buď celé pařeniště vyspádovat, nebo to víko udělat jako sedlovou střechu, jinak tam bude po každém deští stát voda
ben®
0x
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]