Nejste přihlášen/a.
Nemáte prosím někdo tip nebo radu, kde sehnat = koupit alespoň dva obklady (ale klidně i celé balení) Rako Electra žlutá lesklá 25x33cm? Je to asi 15 let stará série.
Tady ji mají v ceníku (WATKB125), ale jak moc je aktuální, to tam nepíšou.
Někdo jiný je také shání. Třeba mu bylo nabídnuto více kusů, než potřebuje?
Děkuji pane inženýre, ale já bych potřeboval práve tutéž - pro se ptám, zda někdo neví, kde by mohly ležet ladem. Mám dokonce celé balení té samé série, ale jsou to ty do červena - ty nám zbyly. Ty žlutooranžové bohužel ne . V Siku (a i jinde) už jsem se ptal, bohužel nemají. Chápu, je to 15 let stará série a proto si myslím, že už k mání nebude. Ale doufám, že snad 1-2 kusy někde u někoho leží ladem. Pokud nebude zbytí, dáme tam tu červenou.
Dobrá den, chtěl jsem se jen zeptat, zda jste byl někde úspěčný. Mam stejnou potíž s hledáním obkladu Rako Electra. Děkuji za info.
Osobně bych zkusil , pokud je v blízkosti nějaký stavební dvůr, bazar, nebo místní stavební firmy. U firmy kde jsempracovala měli ve skladu dost rozličných zbytků obkladů i dlažeb .Např asi 10m2 stařičké dlažby 10x10cm , v krabicích je tak místo celého půl metru, třeba jen po deseti kusek jednoho vzhledu...
@km ... v Raku už tento produkt neseženete, osobně jsem s nimi mluvil, když jsem je tenktát sháněl
Se štěstím při nahození inzerce na všech možných on-line bazarech vč. FB se vám někdo ozve. Jinak starší verze po těch letech prostě neseženete "nové" - jedině když si někdo schová pár kusů pro případ potřeby někde ve sklepě.
Já měl dlažbu 14 let schovanou a od každého obkladu cca. 10 kusů. Nedávno jsem prováděl rekonstrukci sprchového koutu, tak se hodilo. Ale dlažbu bych potřeboval a bohužel ji předal k využití před pár lety. Takže to půjde ven v celé místnosti až po dveře (práh nemám, takže pak improvizace s lepeným přechodem-lištou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.