Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklad Rako Electra

Od: millcom® odpovědí: 10 změna:

Nemáte prosím někdo tip nebo radu, kde sehnat = koupit alespoň dva obklady (ale klidně i celé balení) Rako Electra žlutá lesklá 25x33cm? Je to asi 15 let stará série.

Obklad Rako Electra

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Tady ji mají v ceníku (WATKB125), ale jak moc je aktuální, to tam nepíšou. :(

Někdo jiný je také shání. Třeba mu bylo nabídnuto více kusů, než potřebuje?

hodnocení

Děkuji za odpověď, také jsem to našel a i jinde, ale nejsou dostupné :(. Ptám se zde právě proto, jestli náhodou někde nebo někomu 2-3 kousky, nebo i celé balení, nezbylo.

hodnocení

0x

POdobná zde: siko.cz/...

Obklad Rako Electra #2
hodnocení

Děkuji pane inženýre, ale já bych potřeboval práve tutéž - pro se ptám, zda někdo neví, kde by mohly ležet ladem. Mám dokonce celé balení té samé série, ale jsou to ty do červena - ty nám zbyly. Ty žlutooranžové bohužel ne :(. V Siku (a i jinde) už jsem se ptal, bohužel nemají. Chápu, je to 15 let stará série a proto si myslím, že už k mání nebude. Ale doufám, že snad 1-2 kusy někde u někoho leží ladem. Pokud nebude zbytí, dáme tam tu červenou.

pokorny

Dobrá den, chtěl jsem se jen zeptat, zda jste byl někde úspěčný. Mam stejnou potíž s hledáním obkladu Rako Electra. Děkuji za info.

Osobně bych zkusil , pokud je v blízkosti nějaký stavební dvůr, bazar, nebo místní stavební firmy. U firmy kde jsempracovala měli ve skladu dost rozličných zbytků obkladů i dlažeb .Např asi 10m2 stařičké dlažby 10x10cm , v krabicích je tak místo celého půl metru, třeba jen po deseti kusek jednoho vzhledu...

hodnocení

@pokorny: ne, bohužel jsem nebyl úspěšný. Dokonce ani u výrobce = Rako k sehnání už nebyly.

km
hodnocení

0x

kontaktujte výrobce, maj vzorkovnu a sklad se vzorky:
rako.cz/...

hodnocení

@km ... v Raku už tento produkt neseženete, osobně jsem s nimi mluvil, když jsem je tenktát sháněl

hodnocení

0x

Se štěstím při nahození inzerce na všech možných on-line bazarech vč. FB se vám někdo ozve. Jinak starší verze po těch letech prostě neseženete "nové" - jedině když si někdo schová pár kusů pro případ potřeby někde ve sklepě.

Já měl dlažbu 14 let schovanou a od každého obkladu cca. 10 kusů. Nedávno jsem prováděl rekonstrukci sprchového koutu, tak se hodilo. Ale dlažbu bych potřeboval a bohužel ji předal k využití před pár lety. Takže to půjde ven v celé místnosti až po dveře (práh nemám, takže pak improvizace s lepeným přechodem-lištou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]