Nejste přihlášen/a.
můžeš...ale potřebuješ uzlovací hmoždinky...protože v 9/10 případů trefíš díru v hurdisce...hmoždinka s vrutem se musí o něco zapřít...doporučuju od fischera
nevím co sem plantáš nějaký požární hledisko...cihla nehoří...a železnou hmoždinku těžko zauzluješ do dutiny..
Pane Krtku, jasně, že kovové jsou dražší. Ale já si pamatuji, je to asi 5-8 let,. když popadal strop někde v supermarketu v Plzni, pak to znalci rozebírali a zjistili, že do stropu dali plastové hmoždinky, zatloukačky. Pak na školení povídali, že do stropu, kvůli střídání teplot, nemají příjít plastové hmoždinky.
Ale je to již dávno a podrobnosti si nepamatuji.
Milan: zajímavé...já tohle dilemato právě řešil doma, protože mám taky starý Miako strop a na doporučení kamaráda co to absolvoval přede mnou jsem šel do těch fischerek..On sám se na tom věšel jak opičák a udrželo ho to...a to je barák 60let starý...ta uzlovačka má výhodu, že udělá "kuličku" nebo "chuchvalec" a adaptuje se na díru...kdežto ta kovová kotva jakmile se nechytne někde uprostřed dutiny, ale někde u kraje...tak se potom těžko kotví...taková je moje úvaha...mě to drží už skoro 10let a problém žádný nemám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.