Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jakou wapku je nutné koupit, jaké parametry by měla mít aby:
čistila zámkovku i od špíny z malty,
aby se nedařilo trávě v mezerách dlažby,
byla tam nějaká násada na mytí auta. Bylo možné nejenom plošné čištění na zemi ale i triskou.
Taky by mě zajímalo, jak ten stroj vytvoří tak vysoký tlak vody, když v kohoutku je zlomek tlaku? Ta voda se asi čerpá ze sudu a tlak vytvoří přístroj dodatečně čerpadlem? Díky
zapomněl jste napsat cenu...
stran průtoku - něco to načerpá, ale je to samozřejmě chyba čerpat z beztlaké nádoby, kde kohoutek omezuje tlak- podtlak.
nicméně - z toho popisu by asi stačilo vzít lidl.cz/... - dnes se slevou extra 200 ,- ... takže vyzkoušet a případně vrátit do 14ti dnů.
opravuji doporučení - nasávání z nádrže je tu zbozi.cz/...
..aby čistila zámkovku od špíny z malty.... tak v tom případě budete muset jít do tlaku 17 - 18 MPa, jinak je to "trochu"problém to dobře vyčistit za rozumnou dobu. Nříkám, že 14 - 15 MPa to nesvede, ale časově je to o něčem jiném...Vlastní zkušenost...
a to je o té ceně... - tu K5 jsem kupoval se sousedem na půl. Při čištění fasády to smyje i fasádu samotnou
A po prvních pokusech vyskočila údajně hadička z části pro nádržku se šamponem či tekutinou pro lepší omytí dlažby... po měsíci vráceno z reklamace jako plně funkční... telefonicky mi servisák říkal, že to tam je jen nasazeno a blbě vymyšleno, takže to bude padat dál. ALE otevření stroje znamená zásah dovnitř a ztráta záruky.
Jinak tedy spokojenost - tlak to má, že lítá barva z auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.