Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grilování uzeného masa?

Od: dominickaaa odpovědí: 3 změna:

Slyšela jsem že se nemá grilovat již uzené maso je to pravda a proč? Mám ve zvyku naložit uzené maso do marinády a pak ho ogrilovat na dřevěném uhlí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Asi proto, že uzené je již hotové ke konzumaci.Ale jestli vám chutná ho ještě ogrilovat, vůbec nic se vám z toho nestane.

hodnocení

1x

Maso už naložené bylo, víc toho nepojme, protože už je i tepelně upravené, do naložení se používá syrové.

hodnocení

0x

Vy máte na mysli uzené maso, třeba žebra, která nebyla uvařená? Asi je jednodušší hodit je na gril a s celou společností čekat, až budou tepelně zpracovaná, až maso změkne. Já si myslím, že to lze. Nikdy jsem uzené neupravovala jinak, než vařením. Ale určitě to není nic proti ničemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]