Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava keramiky

Od: h75® odpovědí: 12 změna:
Přátelé:
1. má někdo zkušenost s opravou keramického umyvadla podobnou sadou? Funguje to?
2. čím nejlíp vyčistit ty prohlubně před tmelením, aby to dobře přilnulo?
Děkuji

Oprava keramiky
Oprava keramiky #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkusenost mam s jinou sadou. Musel jsem vryp opravit na dvakrat. Vycistil bych to Savem, malym kartackem mechanicky, oplachnul vodou a vysusil.
h75®
hodnocení

Díky. Olepoval jste okolí důlku krycí paskou? Ono se to pak brousí smirkem a nerad bych poškrábal okolí, to by vypadalo ještě hůř než teď :)
Na brouseni urcite oblepit.

Na takovéto drobné šrámy bych použil opravný email na smalt. Prodává se v tubách nebo malých lahvičkách.

hodnocení

0x

V těch prohlubních je nejspíš mastná špína a tu nejlépe dostanete pryč acetonem a kartáčkem na zuby. Aceton se rychle odpaří a pak už můžete nanášet reparační nátěr, tedy spíše jen ťuknete špičkou štětce do důlku. Tady se nic nedá brousit, musel by jste Dremelem.a až tak bych to zase neprožíval.

mnd®
hodnocení

0x

Cena té opravné sady se pohybuje v ceně nového umyvadla.Asi bych koupil nové umyvadlo než se s tím odmašťovat a s nejistým výsledkem.

h75®
hodnocení

Vím, umyvadlo měnit nechci z jiných důvodů.
Netuším tahle konkrétní sada, ale předpokládám, ze jde o nejakej obarvenej epoxid. Sada dvousložkového epoxidu stojí na Allegru asi od dvacky, já bych použil takovej a barvu neřešil:)
mnd®

...já bych použil takovej a barvu neřešil.

A na bílou dal černou *haha*

Na Allegru přes dvacet + poštovné a je to za nějakých 140 kaček?

mnd®

To si můžu koupit za třicet korun smaltovací prášek např. sevt.cz/...

a umyvadlo strčit do trouby a vypálit.Nebo použít plynovou let lampu.Na plechovou vanu to funguje.Umyvadlo jsem nezkoušel.

Oprava keramiky #3

Vám se vejde umyvadlo do trouby?

mnd®
hodnocení

0x

bery: jsem se podíval na ceny poštovného na tom Allegru -

Kolik stojí doprava na Allegro?

Dopravu zdarma s Allegro lze využít v případě níže uvedených způsobů doručení, pokud cena za jednu položku nebo celková cena všech položek od jednoho prodejce dosáhne nebo překročí minimální částku 299 CZK u doručení na výdejní místa a do výdejních boxů a 499 CZK u kurýrní zásilky.

U Allegra nenakupuji.Tak nevím,kdy je teda poštovné zdarma? I u zboží když je cena menší jak 298 a 498 Kč?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]