Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propálená bunda-semiš

Od: clintea odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, stala se mi nemilá příhoda a sice jsem si cigaretovým popelem vypálil malou dírku do semišové bundy. Nejedná se o pravou kůži ale imitaci semiše, tedy Poliester. Měly by jste prosím nějakou radu, jak onu dírku zapravit? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud je to na vhodném místě, přešít nějakou nášivkou nebo něco vyšít.

hodnocení

2x

Natlučte tam nějaký ozdobný nebo i normální cvoček.

mnd®
hodnocení

1x

No tak za prvé nekouřit.

Zajít do opravny oděvů asi nenapadlo? Jsem si tam nedávno nechal všít nové kapsy u bundy.

PS: asi to někdo smázne,ale když kouříte,tak smrdíte.Nekuřte a nebudete mít problémy s propáleným oblečením.

mnd®
hodnocení

1x

Nemusí natloukat.Stačí promáčknout skrz látku a ohnout nožičky.Smradem z cigaret ale bude cítit pořád.

Propálená bunda-semiš
Propálená bunda-semiš #2

Nebudou ty ohnuté zoubky zadrhávat za košili. Tak nějak jsem si jednou zničila halenku. Stálým třením jednoho místa to tak dopadlo. Možná, že pod podšívkou by to mohlo fungovat.

hodnocení

0x
Vystrihnout semis zevnitr bundy a nasit na propalene misto. Muzete vystrihnout nejaky geometricky tvar napr. trojuhelnik, ctverec…

hodnocení

0x
clintea
hodnocení

Je to opravdu menší dírka, asi bych se bál řezat do bundy otvor.

liska5

Když se zvažuje aplikace, tak záleží, na jakém místě ta dirka je/?/

clintea
hodnocení

Je zhruba na prsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]