Ahoj nevíte náhodou co by na to pomohlo . Kupovala jsem si oblečení a nechala jsem černou cenovku v pračce a pustilo mi to na druhým tričku a už to nejde dolu . Zkoušela jsem žlučové mýdlo
Asi vás nepotěším. Jakmile se něco vypere/zapere, není nic, co by to odstranilo. A po zaručném žlučovém mýdle už vůbec. Možná, že by stálo za to, zastavit se v galanterii a podívat se na nějakou pěknou nášivku a na ten flek ji našít. Nemyslím latu, nějakého zajíčka, ale třeba značky firem nebo trochu humoru. Výběr je velký.
Vypral jsem omylem žluté vstupenky na koupaliště v kapse bílé košile. Nejrůznější pokusy o odstranění fleku selhaly. Pomohlo až obarvení celé košile na žluto.
Nepomohl by ten odbarvovač pro omylem obarvené prádlo? Mají v DM drogerii i kauflandu. Nám pustila červená do bílé a vypráno znovu v tom a pomohlo. Ale prý co nejdřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.