Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám prosím otázku v koupelně mám sádrokartonový strop a chtěl bych na ten strop přišroubovat stropní sušák prádla.Unese to sádrokarton?Je to městský byt a je to koupelna tak je tam asi sádrokarton do vlhka.Děkuji
jak tu zaznělo...buď kotvit do profilu nebo správné hmoždinky do desky...a btw...co brání sušák ukotvit do zdi? Většinou v městských bytech se v rámci šetření nákladů nedělaly obklady až po strop, takže když by se to ukotvilo nad obkladem tak pevnost by byla také odpovídající a případné navrácení do původního stavu jednoduhé
Pokud to někdo udělá správně a použije např. hmoždinky Fischer HM, tak jedna unese 20kg. Ale dnes jsem opravoval sdk podhled v koupelně , který se lámal jako perník vlivem dlouhotrvajících záteků od souseda shora. Takže suma aumárum bych toto dobrodružství úplně nedoporučoval a kotvol jiný druh sušáku a to do zdi
Pozn.: Ocelové profily jsou obvykle ke vší smůle vždy jinde než by sušák potřeboval
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.