Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nejspíš se tu nenajde kouzelník, co by vymyslel zázrak, jak tohle zachránit, ale radši se zeptám
Jedná se o mafla, převod klasicky řešený ozubením přímo na hřídeli motorku, zabírajícím do velkého ozubeného kola, jako je obvyklé i třeba u vrtaček.
Koupeno asi před 15 lety ve výprodeji v Penny snad za pětistovku, "značka" Walter ale má celkově pěknou poctivou konstrukci, laserový ukazovátko a výkon, věřil bych skutečných uváděných 1500W, ale ne z většiny protopených, ale opravdu zužitkovaných na pohyb... a to se mu stalo osudným, z hřídele motorku zmizelo po stovkách metrů řezu těch pár nebohých zoubků ...
Spíš ze zvědavosti jsem zkusil to COčkem nahrubo ovařit na +-autobus odpovídající průměr a pak kotoučem flexy trochu obrousit a projet základní počet zubů a jejich směr a dremlíkem nahrubo připravit tvar šikmýho ozubení, aby aspoň násilím trochu zapadalo do většího ozubenýho kola, rukou s tím sice nešlo hnout, ale motorek si s tím poradí Vyšlo to, motorek si poradil, tak po minutě těžkého běhu naprázdno za zvuku drtičky stěrku se projev postupně změnil na uchu lahodící, ozubení jak nový, vymyl jsem metalízu a nahradil novou vazelínou, paráda. Ovšem vydrželo to rozřezat jen 10 palet a "moje ozubení z bláta" se opět "vypařilo" ...
Už mám nástupce (sice Parkside, ale asi nejlevnější kromě totálních šrotů už od pohledu ), ale tenhle je mi líto vyhodit, tak kdyby někdo měl nápad, co s tím ...
Co chcete za nápad? Náhradní díl seženete s pravděpodobností výhry 1. ceny ve sportce a za cenu profesionální opravy byste pravděpodobně měl nových maflů několik (kdyby byl někdo ochotný to opravovat). Takže jestli k tomu nemáte nějaký hlubší citový vtah (třeba dárek od zemřelé milenky), tak sběrný dvůr.
Kouzelník seš ty, protože vyrábět svářečkou ozubení - za to bys snad měl dostat nějaký strojařský titul.
U ozubení se obrábí minimálně na desetinu přesnosti. Na tak malém průměru klidně i na setiny milimetru. A ty jsi to ručně navařil a ručně obrousil a nechal jsi to do sebe "zadřít".
Chápu zes chtěl mít dobrý pocit z opravy, ale tos tu pilku měl po opravě vystavit do vitríny a chodit se na ni dívat.
Když chceš nářadí opravit tak, aby dále fungovalo a pracovalo, tak musíš od výrobce koupit náhradní díl (v tomto případě minimálně rotor s hřídelí a ozubením + ložiska). Ozubení se obrábí, pak se tepelně zpracovává a pak se leští nebo zabíhá. To není schopen doma nikdo opravit. Kdybys to chtěl teď znovu opravovat, tak asi budeš muset vyměnit i velké ozubené kolo, protože od tvého dotváření navařeného ozubení už bude určitě poškozené.
Kouzelník seš ty, protože vyrábět svářečkou ozubení - za to bys snad měl dostat nějaký strojařský titul.
Pokud to myslíte upřimně, tak Vás chválím.
Nejkratší a zároveň nejpřínosnější odpověď Díky
Shodou okolností právě před chvílí jsem mluvil se sousedem, inženýrem metalurgie, je z Ukrajiny a na češtinu chodí jen krátce, ale v rámci jeho omezené české slovní zásoby a mého výrazně omezeného chápání záležitostí okolo chemie a fyziky jsem od něj pochopil nasměrování k něčemu takovýmu´, že snad víc uhlíku nebo tak něco Tak to někdy ještě zkusím takhle zopakovat s vhodnějším materiálem, tentokrát už si s tvarováním zubů třeba neporadí to velký sekundární kolo a budu mít konečně důvod to vyhodit
Určitě Vám nejde o ekonomiku opravy, ale o kutilství a důkaz, co vše zvládnete. Pokud jsem se trefil, tak Vám blahopřeji, jste šikula.
Osobně bych to nechal ekologicky zlikvidovat do kontejneru,
Ale viděl jsem video z ciziny v cizí řeči, kde dělali opravu ulomených zubů. Hned jsem to vyhodnotil OK, ale je to pravda, a za kolik?
Děkuji, přesně tak, jde mi primárně o to kutilství, nerad něco vyhazuju, kor v takovýmhle případě, kdy je vše ostatní i přes předchozí značné používání jinak v pořádku a problém, i když zásadní, je v podstatě "drobný" Proto se taky obracím zrovna sem, kde se občas řeší i věci typu opravy žároviček na stromeček v ceně 50 korun
Zrovna takových věcí každoročně svému okolí pár opravuji
Já Vás pochopil, páč občas to děláme s kámošem taky. Ale již méně, páč jsme líní.
Když se tahali věci z Německa, tak jsme se divili, co vše vyhodili, když to jde opravit. Několik roků to byl kšeft pro ty, co to uměli zajistit, nechat opravit a prodat.
Pane Bobane, proč neopravit raději kvalitní věc
Ale zde nejde o duležitost opravy, ale o to, že to zvládnete. Pak se to hodí i u kvalitnějších věcí. Na něčem se to naučit.
Příklad, křovinořez, špatně startuje, koupil jsem si bateriový. Ale stejne jsme ho kuchli, hledali příčinu, našli tvrdou membránu v karbci. Nová není, celý karbec v hodnotě sekačky. Tak tam napasujeme karbec z jiné strunovky, stejného tyou, stejný rok výroby. Ale ejhle, neseděl karbec, byl jiný. Uvnitř jiná memebrána. Takže několik hodin bádání přinesl výsledek, že to jde na ND někomu jinému.
Pane Bobane, ještě jsem si vzpomněl na zánovní kvalitní centrálu, i pro počítače. Puknul tam kondenzátor a ječtě něco. Ale deska byla zalitá v pryskyřici, merně jsme hledali, čím jí rozpustit, abychom se dostali k plošňáku. Ani jejich servis neporadil, ale nabídl celý modul za cenu nové centrály...
O výrobě převodů nějaký ponětí mám, navzdory tomuhle pokusu. Vlastně naopak, díky tomu jsem to navaření zkusil, protože je mi jasný, že to tvrzené sekundární kolo s dejme tomu 100 zuby má nad něčím navařeným s asi 7 zuby jasnou převahu a poradí si s tím jak jak prd.
Vypodložkováním kol blíž k sobě jsem v minulosti zprovoznil třeba flexu nebo vrtací kladivo, i tam se napůl odrbaný zuby (asi z výroby nadměrná vůle mezi koly) dokážou postupně zase vzájemně zvyknout.
Konkrétní radu moc nepředpokládám, jen to zkouším, kdyby náhodou
Třeba něco typu jako že tady někdo měl stejnou závadu a opravil to výměnou rotoru značky KvangDong za kilo z Aliexpresu a přidal k tomu odkaz
Jinak mě napadlo, že možná by šla hřídel o ten poškozenej kus zkrátit (za ním ještě pokračuje kus zdravýho ozubení), celá povysunout (pokud je v rotoru "jen" zalitá a nemá například uprostřed větší průměr) a naopak ji prodloužit na straně zadního ložiska, kde na pevnosti materiálu nezáleží.
Neurážím se a srandu si nedělám
Koukal jsem i po základních značkových modelech, zrovna na chalupě, kde tenhle mafl zařval po podélném zarovnání stovek silných krajinek při stavbě plotu kolem pozemku, už ho nahradil Stanley FatMax a plot je hotový.
Obecně ale značkový věci beru tak, že minimálně půlku ceny dělá právě ta značka a reklama = neznačka za půlku vydrží totéž.
Další věc je ta dostupnost dílů, ano, na značku sice jsou, ale třeba rotor na Narex by stál asi víc, než tohle celý. Mám bohatý zkušenosti ze zahradnictví, pro který řadu let servisuju stroje, převážně Husqvarna. Třeba díly, co se za roční provoz průměrně vymění na jediným křoviňáku s pořizovací cenou 20t+, vyjdou jako každej rok koupit novej noname stroj celej.
A ještě jedna konkrétní zkušenost - mám starou řetězovou pilo Narex EPR30S (pila má základ v úhlový brusce EBU15S), kde před lety shořel rotor. Koupil jsem novej přesně podle označení na něm (cena teď 11 stovek), všechno dobrý,, akorát se pila točila dozadu ! Při hledání příčiny jsem narazil na několik diskuzí, kde lidi řešili totéž, všichni neúspěšně. Nakonec jsem upravil uchycení statoru vůči obalu, bylo potřeba ho o kus pootočit, protože novej rotor měl jiný zapojení-jinak pootočenej komutátor proti vinutí. Pak k čemu vlastně je, že se díl dá koupit, když není kompatibilní. Předpokládám, že výrobce musel během výroby neznámoproč udělat vlastně totéž, co jsem upravoval já (v obalu na to příprava-výlisky byla, spočívalo to jen ve vyvrtání děr a ubroušení materiálu, když jsem přišel na příčinu). Zároveň jsem chtěl vyměnit i opotřebenou řetězku - bohužel, její výroba ukončena (přeci výrobce nebude podporovat spotřebním dílem za stovku nekonečnej provoz jinak nesmrtelný pily s nezničitelným převodem a ruční mazací pumpičkou). Musel jsem teda upravit hřídel pro použití s nějakou uni řetězkou za 60 korun z Aliexpresu Ještě pamatuju, že jsem na ni z Narexu zároveň objednal řetěz, připlatil jsem si za "Narex" a přišel mi Oregon, co bych jinde koupil za půlku, nebyl ani nějak přebalený.
Jenže tenhle "krumpl" mafl mi do tý doby doma stačil 15 let a nebýt toho plotu, asi by mě přežil, takže na takové to domácí pižlání by mě nejspíš přežil. Spínač funguje, ložiska jsou bez vůlí,, nic se nerozpadá, jen ta zubatá hřídel ... Když to srovnám například s naprostou hračkou Fieldmann, kde je i tělo převodovky s uložením ložisek v plastu, navíc třeba rotor má uložení jenom kluzný ... proti tomu tohle bylo nebe a dudy, i když težký jak kráva.
Tak já i takovouhle závadu pořád beru stejně, jako když řetěz žároviček na stromeček nesvítí kvůli jedný vadný, nebo ledžárovka kvůli jedný ledce, auto nejede kvůli jedný píchlý pneumatice (akumulátoru, startéru, baterce, pojistce), pračka kvůli ložisku nebo uhlíkům, libovolnej spotřebič se spínaným zdrojem kvůli kondíku náfukovi... je toho plno, co se dá opravit skoro zadarmo a někdy i líp, třeba u těch kondíků. Nebo u lidlácký flexy, kde se po pár kotoučích úplně vydřelo nepochopitelně kluzný zadní uložení hřídele kotouče - po menší úpravě natrvalo vyřešeno výměnou za jehlový z ojnice z křoviňáku nebo čeho.
Jak jsem psal, před cca 15 lety stál pětikilo (aspoň myslím) ve výprodeji v Penny Marketu, není to šrot, aspoň podle štítku je z Germánska, výkonově k nezastavení (to se mu stalo osudným) bez zahřívání, do zničení jsem s ním byl maximálně spokojen a kdyby se do něj dal koupit rotor třeba za dvojnásobek toho, co to tenkrát stálo celý, koupil a jednoduše vyměnil bych ho. Konstrukce jinak vypadá celkově poctivá a masivní, mám i stejně vypadající drážkovačku zdiva stejný "značky" (cenu nevím, nalezena vyhozená bez kotoučů a půlky krytu) a podle štítku o něco vyšším příkonem, takže celkově je všechno masivní, když to musí utahnout i 2 kotouče ve zdi. "Akorát" těch 7 zoubků po po 15 letech občasného použití nepřežilo, když s tím brigádník podélně ořezával stovky metrů krajinek do podoby rovných fošen.
Bery,
...Jak já i takovouhle závadu pořád beru stejně,...
Musíte si uvědomit, že ne každý má nadání, odvahu, zkušenost, šikovnost, odhodlání, dobrého učitele, nebo něco dalšího, pustit se do zkoumání závady. Jak jsem již psal nahoře, ne vždy se podaří opravit vše. Ale ten pocit vítězství, když se to podaří.
Třeba tak, jako u míchačky, kde jsme zuby navářeli tvrdokovem. A brousili i pilníkem. Zkrátka, (Já nevařil, jen brousil) Kdo umí má možnosti, tak si poradí. Ne vždy, ale šikula stále častěji.
(Zde se ale nevyrábí převody.).
Bery, čerstvá informace kutilů. Byl tu opravář na pračku, zjistil závadu, vyměnil uhlíky, vymazal závadu a hotovo. Celkem 900Kč.
Pak jsem mu sdělil, že mám u druhé pračky, kde se někdy nerozeběhne čerpalo na vodu. OK, seženu, přijedu bude to za +/- 2000 Kč.
Kuchnul jsem to, vyčistil od rezu a sanitru a točí se... Uvidíme jak dlouho.
Děkuji všem, hlavně těm optimističtější, rádcum a přináším finální report o neúspěchu operace. Nakonec sice ke zdárné opravě chybělo jen táááákhle málo, ale chybělo.
Zkusil jsem doplnit materiál k následnému "modelování" těch pár zoubků navařením tvrdokovu. Tady jsem udělal první kravinu, když jsem jen dvojku elektrodu "poháněl" namísto slabýho lídláckýho svářecího trafíčka silnější COčkovou svářečkou a rovnou na plný kule, "hlavně, ať se to napoprve pořádně slije a není to jen přilepený". No, slilo se to ...až na zem, ten očesanej konec hřídele zmizel. Ne hned, ale jak už jsem se těšil, až to bude hotový, tlačil jsem tam hned další materiál, když hřídelka ještě svítila.
Takže nastoupila oprava náhradní technologii, plán Bé. Původní ozubení hřídelky totiž bylo dvakrát delší, než šíře kola, kam zabírala, takže vlastně tam ještě zbývalo jedno rezervní ozubení , jen ho k tomu kolu dostat. Kladivem se povedlo hřídel o ten cca 1,5cm posunout oproti vinutí s komutátorem, takže základ vypadal nadějně, "jen" samozřejmě pak ten kus chyběl "naproti" a nedosahoval by do zadního ložiska, bylo potřeba ji o chybějící kousek doplnit. Vrták, závitník, pětka šroubek s 8mm válcovou hlavou, zatím dobrý
Zbývala poslední drobnost, totiž úprava hřídele pro posunutí předního ložiska. Hřídel má průměr 13mm, ložisko 10mm, takže těch 1,5cm délky obrat o 3mm na průměru (rotor točený ve stojanovce a nahrubo ubírat flexou, nakonec se to doleští proti pilníku). A tady se stala poslední a zásadní chyba, dvakrát měř a jednou řež, já vůl měl před sebou položený zadní ložisko s dírou 8mm a zapomněl, že tam patří 10mm, což jsem si uvědomil při obroušení na 8 a půl ...
Takže kdyby tady někdo hledal návod na podobnou opravu, tak tohle je nakonec spíš rada, jak to nedělat, nebo aspoň na co si dát bacha, nebo to aspoň nedělejte během konzumace 3. a 4. piva
A mě se tak uvolnilo v regálu místo pro novýho maflíka, zatím chudák čekal na zemi...
A teď, když mi zbyly ty tvrdokovový elektrody, bych se mohl vrhnout na opravu pásový brusky od kolegy, kde pro změnu ta hubená několikazubá hřídelka zvládla ohoblovat půlku výšky zubů na kole úhlovýho převodu, do kterýho zabírala (Parkside a evidentně tam musela být z výroby taková vůle, že to jinak asi skončit nemohlo).
Tieto veci sa fakt neopravujú, dokonca aj ak si je človek istý,že dopasoval dve súkolesia z týchto veci,tak po hodine dve je to vylagrované znova,lebo stotiny milimetra,je tam iný zub,iný uhol nábehu,iná rozteč súkolia. Je potreba si uvedomiť,že sú tam cca 10 000 otáčok za minútu na rotore.
já zase řešil el. nůžky na plot, odešlo to bezpečnostní držadlo, vyhověla novodurová trubka rozříznuta podél a nalepena na pahýly..
Ja opravujem veci a dosť, no toto,čo pán chcel opraviť je fakt stráta času v domácich podmienkách. Inak dalo s to opraviť,ak by pán mal doma iskrové navarovanie,kaliacu pec, vedel niečo o cementovaní a spravil by to,mal doma presný sústruh a frézu,najideálnejšie CNC obrábacie centrum.
nezoufej tvrdokov se hodí na vyvaření špičky kladiva na vyklepávání kosy..případně špičky a paty kladívka na oklepávání svárů, to je pak jiná práce..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.