Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit, co to sakra je
Jako domácnost kutilskych negramotu jsme si nechali dovézt novou pračku s komplet instalací. No a po instalaci nám mezi papíry nechali toto...
Přítel vydedukoval, že to patří na spodek pračky, nejspíš nějaká izolace. No a moje otázka - k čemu to je a je to tam potřebné?
Jako domácnost kutilskych negramotu jsme si nechali dovézt novou pračku s komplet instalací. No a po instalaci nám mezi papíry nechali toto...
Přítel vydedukoval, že to patří na spodek pračky, nejspíš nějaká izolace. No a moje otázka - k čemu to je a je to tam potřebné?
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tinakina
V návodu k tomu není ani ťuk. Je to kus silnějšího kartonu s takovou pěnovou výplní (viděla jsem to už třeba na vestavné myčce, ta tím má obalené boky a vršek).
Reklamovala jsem to jako neuplnou instalaci, i když nemám tušení, jestli to má účel a musí to tam být
Reklamovala jsem to jako neuplnou instalaci, i když nemám tušení, jestli to má účel a musí to tam být
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]