Potřebovala bych poradit, co to sakra je Jako domácnost kutilskych negramotu jsme si nechali dovézt novou pračku s komplet instalací. No a po instalaci nám mezi papíry nechali toto... Přítel vydedukoval, že to patří na spodek pračky, nejspíš nějaká izolace. No a moje otázka - k čemu to je a je to tam potřebné?
Zajímavé, nikdy jsem nic podobného neviděl. Čirou náhodou, v návodu se o tom nepíše?
tinakina
V návodu k tomu není ani ťuk. Je to kus silnějšího kartonu s takovou pěnovou výplní (viděla jsem to už třeba na vestavné myčce, ta tím má obalené boky a vršek). Reklamovala jsem to jako neuplnou instalaci, i když nemám tušení, jestli to má účel a musí to tam být
Je to zvuková izolace spodku pračky. Lépe tlumí hluk, takže je dobré ji mít položenou. Pokud by to bylo bez té gumy, tak se zase dává shora ale tam už bývá předinstalovaná pod víkem . Ještě zkuste přeměřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.