Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Desing kuchyně

Od: patrik odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme si matně černou kuchyňskou linku s pracovní deskou v dekoru přírodní dub. Nevíme co by se hodilo na zeď za linku a jaký dekor vinylu volit na zem. Přemýšlel jsem nad tím dát ten samý vinyl co bude na podlaze i za linku, ale nevím jestli to nebude opičárna. Nebo se mi líbí betonová stěrka, ale nevím jakou barvu zvolit šedá mi příjde nudná v kombinaci s touto linkou. Děkuji za radu.
Desing kuchyně
Desing kuchyně #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

6x
Zadny vinyl ani sterku. Vypadat to muze hezky, prakticnost mizerna. V kuchyni se to zakonite zaprasi a casem tam budou fleky. Velkoformatovy obklad/dlazbu s minimalni sparou nebo sklo v neutralni barve, nic jineho bych si po zkusenostech uz za linku nedal.

hodnocení

4x

Nemohu se ubránit dojmu, že kuchyň by měl sestavovat kuchař, ne designér. Horký plech z trouby není kam položit, stejně tak není kam dát mokré nádobí u dřezu. Okno kvůli věcem na lince nepůjde otevřít a k vaření bude potřeba mít turistické boty. Tohle by mohlo vylepšit snad jen pár smutečních motivů z pohřební služby.

hodnocení

2x

Dejte si tam, co uznáte za vhodné. Tu přílišnou tvrdost černé už ničím nezachráníte. Napadá mě souvislost s pohřebním ústavem. Až budete příště navrhovat kuchyň, nechte si prosím poradit od zkušených odborníků. Teď to už nedoženete ničím

jiofa
hodnocení

2x

Nechá se tvořit a materiálu je mnoho. Skleněné panely, tapety , dlažba, lišty...

Desing kuchyně #3

Papír a grafický design snese všechno:-D

patrik

Děkuji za nápad. prosím Vás v jakém programu je to dělané? děkuji

jiofa

Není to nic složitého.V grafickém editoru, v mém případě Zoneru. Vyhledáte v obchodech na netu potřebný materiál (obrázky), který existuje a je nabízen na konkrétní použití (tapety, dlažba, obklady, sklo...) a dle vlastních představ a možného použití v reálu, si vytvoříte celkový dojem konečného díla, celku. Není to nic, co by ve výsledku neodpovídalo. Záleží jestli svůj nápad realizujete s dostatečným promyšlením a možnostmi a technicky možného v konkrétních případech.

liska5
hodnocení

0x

Za mne podlahu v odstínu i s kresbou, jako pracovní deska. A nad linku obklady celé bílé, nebo s nějakým jemným černým nebo stříbrným paprskem nebo spárováním. Určitě ne vinyl na stěnu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]