Nejste přihlášen/a.
Pračka se sušičkou dohromady je nejhorší volba. Mám to před léty sama vyzkoušené. Po vyprání jsem musela prádlo vyndat a protřepat, znovu nandat do pračku a pustit sušení. Kdybych tohle neudělala, bude prádlo sechmoustaný, kdyby se sušilo rovnou po vyždímání, kdy je sežvejkaný.
Zároveň nepovažuju za dobrý nápad nechat pračku se sušičkou puštěnou, když v práci nejste. Mně jednou chytla šňůra u sušičky a nebýt doma, tak jsme vyhořeli.
Když si představím, jak je mokro v pračce i bez prádla a jak se to mokro musí vysušit. V normální sušičc to trvá asi 2,5 hodiny, než vysuší ručníky. A to je potřeba je ještě chvíli pověsit a necht proschnout, když se ze samotné sušičky vytáhnou. Možná špatně, ale přijde mi, že nové ručníky by vám vyšly skoro na stejnou cenu, jako ty, které se vyperou a v pračce i vysuší. Když nevytáhnete ihned po zkončení programu, sušička po nějaké, krátké době, zapne, povrtí se, zfouká. A tak po celou noc? To vyjde hodně draze. Si myslím.
Kmete, fakt vám to stojí za přemýšlení a poznámku? Neumět odpovědět, ale být za chytrého alespoň rýpnutím? Týýýjoo! Fakt?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.