Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka a susicka 2v1 jakou?

Od: darsi odpovědí: 7 změna:
Dobry den, prosim o tip na pracku se susickou 2v1. Jedna se mi o usporu mista a casu? Na prani rucniku v praci. Chci skoncit v praci - zapnu pracku a kdyz druhy den rano prijdu, rucniky budou vyprane a suche. Doporucite? Mate zkusenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pračka se sušičkou dohromady je nejhorší volba. Mám to před léty sama vyzkoušené. Po vyprání jsem musela prádlo vyndat a protřepat, znovu nandat do pračku a pustit sušení. Kdybych tohle neudělala, bude prádlo sechmoustaný, kdyby se sušilo rovnou po vyždímání, kdy je sežvejkaný.

Zároveň nepovažuju za dobrý nápad nechat pračku se sušičkou puštěnou, když v práci nejste. Mně jednou chytla šňůra u sušičky a nebýt doma, tak jsme vyhořeli.

vili
hodnocení

3x
Manželka ten zázrak taky chtěla, že jako uspoří místo. Koupil jsem výrobek jedné velmi doporučované značky, stál dvojnásobně víc než tatáž pračka samotná.
Výsledek, sušila v tom snad jen třikrát.
Za prvé, nejvyšší možná náplň prádla na praní je dvojnásobně větší než náplň na sušení. To znamená, že buď by se musela prát polovina kapacity, nebo by se po praní musela půlka vyndat. Druhý důvod, na doporučené programy bylo prádlo po sušení hnusné, dokonce se něco i srazilo. Takže u nás doma stále jeden sušák vládne všem...

aaa
hodnocení

1x

Dvě v jednom? To jsi spadl z Marsu? To je ta nejhorší volba kterou znám. Vždy jednotlivě.

kolemjdouci
hodnocení

1x
Velký špatný.

hodnocení

0x

Když si představím, jak je mokro v pračce i bez prádla a jak se to mokro musí vysušit. V normální sušičc to trvá asi 2,5 hodiny, než vysuší ručníky. A to je potřeba je ještě chvíli pověsit a necht proschnout, když se ze samotné sušičky vytáhnou. Možná špatně, ale přijde mi, že nové ručníky by vám vyšly skoro na stejnou cenu, jako ty, které se vyperou a v pračce i vysuší. Když nevytáhnete ihned po zkončení programu, sušička po nějaké, krátké době, zapne, povrtí se, zfouká. A tak po celou noc? To vyjde hodně draze. Si myslím.

doplněno 12.03.24 16:51:

Kmete, fakt vám to stojí za přemýšlení a poznámku? Neumět odpovědět, ale být za chytrého alespoň rýpnutím? Týýýjoo! Fakt?! *alene*

kmet

Má to v zaměstnání, tohle jí netrápí.

hodnocení

0x

Měla jsem kdysi z.Malber 2 v 1 a nikdy více...

Pokud jsem vyprala, musela jsem polovinu prádla vyndat, sušit se dala jen půlka. Takže jela vlastně furt a po několika opravách a pár letech po záruce odešla. Vyhozené peníze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]