Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat paralyzér teleskopický

Od: medvidek180® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Dobří lidé poraďte prosím.

Mám už strach se vybelhat z domu, aby mně nějaký zfetovaný grázl nesejmul. Pepřové pistole mám, ale s těmi nemůžu chodit po ulici a normální paralizér mi vy vyrazí z ruky. Potřeboval bych někde sehnat co nejdelší teleskopický paralyzér, který se vejde do kapsy a po vyjmutí vystřelí na co největší dálku, tím se odjistí a už funguje.

Moc děkuji za každou radu.

Nešťastný důchodce Michal

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Michale, myslím si, že sehnat takovou zbraň nebude zas až tak obtížné. Já ale vím, že není snadné s čímkoliv v pravou chvíli manipulovat. Překonat leknutí, vytáhnout odněkud, z nějaké kapsy, zprovoznit, zamířit a použít. A to všechno v bleskové rychlost a ve velkém stresu. Píšu to protože jsem v takové situaci byla, napadnul mě velký pes. Byl bohovsky nasratý a nesmírně rychlý. Vlastně ne mě, ale mého maličkého pejska a na mě bylo odvrátit a zlikvidovat útok. *alene* Každý z nás žijeme v tomhle světě, se všemi sgresivními útočníky a nikdo se po zbrani neshání. Není to třeba. Je mnohem lepší se takovému prostředí a takovým lidem vyhnout, než použít zbraň a zpovídat se pak za poškození člověka, i když byl zneškodněn hajz.

doplněno 11.03.24 15:34:

Medvídku, děkuji za uznání i za to, že nacházíte klid a víte, že ne každý, kdo se na nás škaredě podívá, je útočník. Třeba jen má blbou náladu a zaražené větry. *palec*

hodnocení

Moc a moc Ti děkuji. Je to výborná odpověď, kvůli které jsem si to rozmyslel. Pepřák s delším dostřelem mám, ale nevým, jak ho rychle vytáhnout z hloubky kapsi, ale hlavně jak na pár metrů rozpoznat, zda jde skutečně o útok. Třeba může chtít jen cigaretu a já bych těžce nesl, že jsem takovému člověku ublížil. Michal

hodnocení

0x
Hledal bych pod názvem "Tekutá střela"
Dostrik až tři metry, nebo více.
army-store.net/...
Jo vy chcete paralyzér,tak to nepomůžu.
11.03.24 14:56
hodnocení

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]