Nejste přihlášen/a.
Já, v takové situaci bych zalkala, pak utřela slzy a našla instalatéra. Pověřila bych ho koupí nové nádžky a montáží. Pak bych utřela slzy a zaplatila. Protože vím, že toto bych sama nezvládla, neumím to, nemám potřebné nástroje a navíc, to je věc, která musí býv ve 100% v pořádku.
Já už jsem zalkal ale slzu jsem neupustil nad tím, že vy musíte vždy přidat svojí troškou do mlýna i když tomu nerozumíte.
Jiří, všimnul jste si, jak to píšu. Nedávám geniální rady, ale píšu, co bych v takové situaci udělala já nebo co jsme už takto udělala. A také znáte toto pravidlo? Nesouhlasím s tvým názorem, ale udělám všechno pro to, abys ho mohl říci. Jsem ale ráda, že je tady někdo, naprosto neomylný, kdo mé zsestné rady napraví a tazatel nemusí zaplatit životem. Děkuji vám a přeji krásný celý týden z Ostravy.
Budu se muset zamyslet a snažitt se nebýt manipulativní. Jen si představuji ženu, bez partnera, bez souseda, bez nářadí, bez praxe, jak zalívá ve dne i v noci wecko kyblíkem. Po práci sedne na lokalku a objíždí prodejny a hledá, jak oravit hajzlík. Cesta nejmenšího odporu je pro mě telefon a instalatér, kterému dám/zaplatím práci a on to vyřeší. Nechápu, kde je ta manipulace.
Tento starý typ už nikde neseženete.. Byl doplněn táhlovým splachováním. Tahalo se k sobě nahoru. Dnešní typy jsou mačkací a mají větší otvor ve víku. Nejjednodušší řešení je koupi celý komplet nový. Seženete v akcích už od 2000 Kč. Doporučuju si připlatit za českou kvalitu a kupovat silnější keramiku např. JIKA Lyra. Dovozové šunty většinou z polska a odjinud jsou tenké a více náchylné na prasknutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.