Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitý kryt nádrže wc

Od: nika odpovědí: 10 změna:
Ahojky, stala se mi nehoda a rozbila jsem takový keramicky kryt nádrže jak je wc splachovadlo, jde to ještě nekde sehnat nové? V OBI takové jak jsem měla nemají vůbec, nezná někdo obchod kde by s eto dalo sehnat? Děkuji posílám i fotku
Rozbitý kryt nádrže wc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Koupí se, ale musíte vědět přímo typ ...třeba zde nabízejí koupelnyeshop.cz/...

Rozbitý kryt nádrže wc #2

mate59
hodnocení

3x

Kdysi jsem ho sehnal na sběrném dvoře.

hodnocení

2x
Sehnat by sel treba na Bazosu samotny kryt nebo jedine cele kombi wc. Podle tvaru ten kombik bude mit aspon 25let….kupte novy zachody.heureka.cz/...

hodnocení

2x

Já, v takové situaci bych zalkala, pak utřela slzy a našla instalatéra. Pověřila bych ho koupí nové nádžky a montáží. Pak bych utřela slzy a zaplatila. Protože vím, že toto bych sama nezvládla, neumím to, nemám potřebné nástroje a navíc, to je věc, která musí býv ve 100% v pořádku.

Já už jsem zalkal ale slzu jsem neupustil nad tím, že vy musíte vždy přidat svojí troškou do mlýna i když tomu nerozumíte.

Jiří, všimnul jste si, jak to píšu. Nedávám geniální rady, ale píšu, co bych v takové situaci udělala já nebo co jsme už takto udělala. A také znáte toto pravidlo? Nesouhlasím s tvým názorem, ale udělám všechno pro to, abys ho mohl říci. ;) Jsem ale ráda, že je tady někdo, naprosto neomylný, kdo mé zsestné rady napraví a tazatel nemusí zaplatit životem. Děkuji vám a přeji krásný celý týden z Ostravy.

Vy jste navíc manipulativní. Vaše rada není zcestná a nikdo není neomylný.Zdravím z Prahy *smich*

Budu se muset zamyslet a snažitt se nebýt manipulativní. Jen si představuji ženu, bez partnera, bez souseda, bez nářadí, bez praxe, jak zalívá ve dne i v noci wecko kyblíkem. Po práci sedne na lokalku a objíždí prodejny a hledá, jak oravit hajzlík. Cesta nejmenšího odporu je pro mě telefon a instalatér, kterému dám/zaplatím práci a on to vyřeší. Nechápu, kde je ta manipulace. *mir*

riva
hodnocení

1x

Často vyjde levněji koupit celé WC nové.

hodnocení

0x

Tento starý typ už nikde neseženete.. Byl doplněn táhlovým splachováním. Tahalo se k sobě nahoru. Dnešní typy jsou mačkací a mají větší otvor ve víku. Nejjednodušší řešení je koupi celý komplet nový. Seženete v akcích už od 2000 Kč. Doporučuju si připlatit za českou kvalitu a kupovat silnější keramiku např. JIKA Lyra. Dovozové šunty většinou z polska a odjinud jsou tenké a více náchylné na prasknutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]