Nejste přihlášen/a.
Ahoj, právě jsem se dala do nátěru plotu, plot jsem nyní natřela ale nátěr nemá barvu. V plechovce je vidět modrá barva ale na plotu vidím jako bezbarvý lak Čím to je?
Tady je koupená barva:
Dřívko modré bylo krásně ale plot vypadá jako přetřený bezbarvým lakem. Nátěr chytal dobře ale barva nikde :D Tak zkusím víc míchat
Já si koupila pětilitrovku barvy a odebrala zavařovačku, asi teda nerozmíchanou dobře. Když to teď promíchám bude barva kvalitní, když jsem odebrala bezbarvou část nebo musím koupit novou plechovku?
Pravděpodobně špatně promíchaná barva. Ale vy natíráte plot, když je venku kolem 5st.C? Není to ideální.Vystavení nátěru mlze, rose nebo vysoké vlhkosti a kondenzaci v prvních hodinách po aplikaci může vést k zmatovatění nátěru a urychlenému vzniku koroze. Optimální podmínky pro aplikaci jsou teplota 20st.C a relativní vlhkost pod 70%.
Pokud by tam chyběl pigment i po pořádném promíchání, tak pomůže reklamace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.